Tampa DUO župan s kapucí petrolejový

11 hodnocení
Dlouhý župan| Výrobce: Vestis| Dámský- pánský župan. Hledáte-li funkční koupací plášť, který vás skutečně osuší po koupeli a zároveň poskytne příjemný komfort ve chvílích odpočinku ať již v sauně, u bazénu, nebo ve vašem domácím wellness, pak jste právě našli ten pravý. Župan je v petrolejové barvě a má kontrastní lemování. Lehký koupací župan značky Vestis. Župan s kapucí oceníte nejen při každodenní koupeli, ale také u bazénu, v sauně nebo v lázních. Vnitřní bavlněná smyčka zajišťuje skvělé osušení a příjemný tepelný komfort a vnější sametově hebký povrch z jemného mikrovlákna je odolný proti ušpinění, velmi snadno se udržuje a dává materiálu lehkost a příjemný omak.

Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
1 850 Kč
Tampa DUO župan s kapucí petrolejový
11 hodnocení
Tampa DUO župan s kapucí petrolejový
Český výrobek
4,5 11 hodnocení
Česká výroba
Dlouhý župan

velikost3XL4XL5XL
obvod hrudi132 - 143144 - 155156 - 167
obvod bokůdo 145 cmdo 155 cmdo 165 cm
délka (cca cm)150150150

Doplňkové parametry

Kategorie: Dámské župany
Materiálové složení: 50% Bavlna, 50% Polyester

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Trenkoslipy pánské Cornette Valentýn 03 Smajlíci černé
270 Kč

Výrobce: Cornette| Pánské trenkolipy značky Cornette v černé barvě. Boxerky vyrobené z vysoce kvalitní bavlny s motivem Valentýna. Volný, pohodlný střih, zapínání na knoflíčky. Trenkoslipy mají celopotisk se srdíčky a smajlíky. Velmi pěkné provedení.

+ další
53698
Kalhotky klasické Ewana 065 tattoo
230 Kč

Výrobce: Ewana| Dámské klasické kalhotky Ewana 065 v tattoo barvě. Kalhotky jsou hladké, mají klasický stři. Vzadu řešené kombinací plného klínu a krajkových okrajů. Vnitřní část rozkroku kalhotek je podšita bavlněnou látkou.

+ další
48923
5825 1 jirka 120 panske flanelove pyzamo bavlna1
Český výrobek
1 050 Kč

Výrobce: Luiz| Pánské flanelové klasické pyžamo Jirka na propínání v jednoduchém zpracování. Pyžamo je s dlouhým rukávem i nohavicí. Kabátek je s rozhalenkou a kapsami na hrudníku a v délce, kalhoty v pase do široké gumy, která se dá v případě potřeby vyměnit. Pánské pyžamo je v tyrkysové barvě s kostkovaným vzorem. Pyžamo je důležitou součástí našeho šatníku, i když ho využíváme jen v noci, je potřeba se cítit dobře a pohodlně. 100% bavlněný flanel vyrobený z kvalitní bavlny.  Vyzkoušejte kvalitu, kterou si oblíbíte. 

+ další
59462
Dětský župan Lilly Jack s kapucí fuxie
Český výrobek
850 Kč

Výrobce: Vestis| Dětský hřejivý župan značky Vestis Jack v barvě fuxie. Pohodlný dlouhý župan má kapuci a je na zavazování. Župan má kapsy.

+ další
59341
Dámská noční košile Donna Miriam modrá
850 Kč

Výrobce: Donna| Noční košile MIRIAM zaujme od prvního okamžiku. Hladká, přiléhavá tkanina je zde propletena s fenomenálně krásnou krajkou. Vzor, který je nastavením ramen, zad a výstřihu ve své výzdobě, připomíná "Příběhy tisíce a jedné noci". Koketní výstřih se noří hluboko mezi prsa. Dole již vládne viskóza.

+ další
57206
Podprsenka After Eden 009 černá
750 Kč

Výrobce: After Eden| Podprsenka v černé barvě. Vyztužená podprsenka v černé barvě. Podprsenka je bezešvá s kosticí. Podprsenka má po boku krajku.

+ další
56194
Dámská modalová noční košile Anabela malinová
Český výrobek
550 Kč

Výrobce: Lamido| Dámská modalová noční košile. Anabela v malinové barvě. Látka, ze které je košilka ušitá, kombinuje ty nejlepší vlastnosti bavlny a modalu. Je příjemná na dotek, hladká a pohodlná. Díky sedlu z elastické krajky, které je v přední části košilky, je ale také krásná a svůdná. Noční košilka je krátká, má krátké raglánové rukávy a jemný výstřih.

+ další
51539
Dívčí noční košile s krátkým rukávem Slůně lososová
220 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Dívčí noční košile s krátkým rukávem Slůně v lososové barvě. Noční košile je ve světlé barvě s obrázkem roztomilého sloníka s mašlí.

+ další
9189/LOS/3
Dámské dvoudílné plavky Naturana 77057 zelené
1 390 Kč

Dvojdílné plavky s kosticí| Výrobce: Naturana| Dámské dvoudílné plavky značky Naturana 77057 v modré barvě. Dámské plavky mají podprsenku s kosticí a posunovací ramínka. Plastové zapínání na zádech. Kalhotky jsou vyšší a jsou podšité.

+ další
60460
Pánské kapesníky M57 dárková krabička
Český výrobek
279 Kč

Výrobce: Etex| Pánské kapesníky v dárkové dřevěné krabičce. Pánské žakárové kapesníky 3 kusy v různém barevném provedení.

+ další
40993
Dámská podprsenka Promise W1831 tělová
750 Kč

Bezešvá podprsenka s kosticí| Výrobce: Promise| Dámská podprsenka Promise v tělové barvě. Dámská podprsenka je bezešvá. Podprsenka má tence vyztužené hladké košíčky. Vzadu má sepnutí a lze dát ramínka křížem.

+ další
60955
Pánská noční košile s dlouhým rukávem Filip šedá
479 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Pánská noční košile s dlouhým rukávem Filip v šedé barvě. Pánská noční košile s dlouhým rukávem pro všechny milovníky pohodlí. Košile má výstřih zakončený légou s knoflíčky. Látka košile je potištěna proužky, které jsou nepravidelně přerušovány. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Košile je vhodná i na denní nošení.

+ další
59235
Dámská noční košile Teddy barevná
650 Kč

Výrobce: Donna| Dámská noční košile s dlouhým rukávem Dámská noční košile od firmy Donna. Noční košile má světle šedý podklad a barevný vzor medvídka. Noční košile má červené lemování a kapsy.

+ další
59177
Podprsenka Cybele bezešvá 170015 modrá
590 Kč
750 Kč (–21 %)

Bezešvá vyztužená s kosticí| Výrobce: Cybele| Dámská bezešvá podprsenka Cybele v modré barvě. Vyztužená podprsenka s kosticemi. Podprsenka má bezešvý košíček a na stranách je lemovaná krajkou. Mezi košíčky je malinkatá kovová ozdoba. Velmi pěkné provedení.

50710
Chlapecké pyžamo krátké Darka auto modré s čepičkou
Český výrobek
350 Kč

Výrobce: Darka| Chlapecké pyžamo značky Darka v modré barvě. Horní díl pyžama má krátké rukávy a výstřih do V. Triko zdobí obrázky závodních aut. Kalhoty jsou tmavě modré. K pyžamu je dodávána čepička.

+ další
32409
Dámská noční košile mateřská Rebeka šedá
320 Kč

Noční košile mateřská kojící| Výrobce: Vienetta Secret| Dámská noční košile mateřská Rebeka v šedé barvě. Dámská noční košile je svým střihem určená na dobu těhotenství, do porodnice, i ke kojení. Ke kojení slouží průstřihy po stranách košile, které jsou uzavíratelné na knoflíky. Na této košilce není žádný výrazný obrázek, je potištěna velkými květy, listy a ornamenty na šedém podkladu.

+ další
54412