Podprsenka Barley 64121 černá

4 hodnocení
podprsenka s kosticí| Výrobce: Barley| Podprsenka s kosticí značky Barley v černé barvě. Podprsenka má vyšší střed ideální pro velká prsa, ramínka širší, obšitá paspulkou, aby se nezařezávaly do ramen. Košíček se skládá ze tří dílů, aby se perfektně přizpůsobil. Spodní dva díly jsou pošité. Díl, který kopíruje dekolt je z elastické krajky. Ramínka jsou obšitá, měkčená. Střed podprsenky zdobí mašlička.

Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
650 Kč
Podprsenka Barley 64121 černá
4 hodnocení
Podprsenka Barley 64121 černá
Český výrobek
4,3 4 hodnocení
podprsenka s kosticí

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Podprsenky
Materiálové složení: 82% Polyamid, 18% Elastan

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Dámský župan Ivana černý
1 050 Kč

Výrobce: Donna| Luxusní dámský župan Donna Ivana v černé barvě. Župan má nádherný výstřih, pod prsy je pásek na zavázání. Rukávy županu jsou olemovány luxusní krajkou, stejně tak jako vrchní část ramenou a paží. Rukávy mají 3/4 délku. Župan je ušit z velmi kvalitního luxusního materiálu a poskytuje výjimečné pohodlí. Skvěle padne každé postavě.

+ další
53432
Pyžamo chlapecké krátké 253 modré
430 Kč

Výrobce: Calvi| Chlapecké pyžamo se sportovním potiskem předního dílu od firmy Calvi. Klučičí pyžamo má krátký rukáv a šotky v tmavě modré barvě s malým potiskem na nohavici.

+ další
57684
Dámský overal Panda černý
619 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Dámský overal Good Vibes. Dámský celopropínací overal potištěný pandami a s nápisem Good vibes only. Potisky se střídají a vytvářejí tak dojem šachovnice.Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Overal je vhodný na denní nošení.

+ další
57738
Podprsenka Krisline Fortuna Spacer  bílá
950 Kč

Vyztužená podrsenka s kosticí| Výrobce: Krisline| Dámská podprsenka značky Krisline v bílé barvě. Hladká bezešvá podprsenka má ozdobná ramínka. Uprostřed košíčků je krajková ozdoba. Měkké košíčky. Velmi dobře sedí.

57409
Kalhotky modalové dámské Andrie PS 2903 černobílé
165 Kč

Výrobce: Andrie| Dámské kalhotky značky Andrie vzor PS 2903 v černobílé barvě. Kvalitní vyšší kalhotky z velmi oblíbeného a kvalitního materiálu. Dámské kalhotky jsou bílé a mají drobný černý vzor. Kalhotky mají černé lemování.

+ další
59130
Podprsenka Triola vyztužená 22842 červená
Český výrobek
1 290 Kč

Výrobce: Triola| Krásná krajková podprsenka Triola. Tence vyztužená podprsenka s kosticemi vám díky trojdílnému koši vytvoří úžasně zakulacené poprsí. Tento střih si zaručeně zamilujete! Košíčky podprsenky jsou potaženy jemnou krajkou, jejíž plochá aplikace se nerýsuje pod halenkami. Luxusní krajka s květinovým vzorem přechází z dekoltu až po komfortní ramínka.  

+ další
59864
Pánské plavky Litex 632 tmavě modré
Český výrobek
525 Kč

Výrobce: Litex| Pánské plavky boxerky značky Litex v tmavě modré barvě s tiskem na boku. Plavky mají v pase gumu se šňůrkou na stažení. Přední díl je podšitý. Pánské plavky mají kratší nohavičky. Plavky mají proužky v modré, žluté a černé barvě.

+ další
47996
Boxerky pánské Andrie PS 5117 šedé
235 Kč

Výrobce: Andrie| Pánské boxerky značky Andrie vzor PS 5117 v šedé barvě. Boxerky jsou klasického střihu, v pase mají zakrytou gumu. Na boku jsou tenké barevné proužky.

+ další
47355
Kalhotky dámské Andrie Valentýn PS 2778 červené
165 Kč

Výrobce: Andrie| Dámské kalhotky značky Andrie vzor PS 2778 v červené barvě. Dámské kalhotky sníženého střihu s valentýnským potiskem. Kalhotky jsou vyrobeny z velmi kvalitní elastické bavlny s příměsí vlákna Tactel, které dodává materiálu hebkost a prodyšnost. Materiál se skvěle přizpůsobí postavě a drží stálý tvar prádla. Díky širokému lemu v pase ideálně přiléhají k tělu a jsou velmi pohodlné. Komfortní lem okolo noho zaručuje, že se kalhotky nezařezávají do stehen. Bavlněný klínek.

+ další
50661
Dámská noční košile Pleas 281 s dlouhým rukávem bílá
Český výrobek
590 Kč

Výrobce: Pleas| Dámská noční košile značky Pleas v bílé barvě. Noční košile má dlouhý rukáv. Noční košile je bílá a má drobný vzor. Noční košile má šedé lemování. Noční košile má délku cca ke kolenům. Velmi hezké provedení.

+ další
56150
Pánská noční košile krátká Rozárka P324 Medvídek modrá
Český výrobek
790 Kč

Výrobce: RozárkaPánská noční košile značky Rozárka v modré barvě. Noční košile má výstřih do V a krátký rukáv. Košile je zdobena obrázkem medvěda v posteli a textem Asi ti usnu. Ke košili je dodávána čepička s bambulkou.

+ další
9192/MOD2
Dámský župan dlouhý Promise 284 petrolejový
1 290 Kč

Dámský dlouhý župan| Výrobce: Promise| Dámský župan značky Promise v petrolejové barvě. Dámský dlouhý župan má dvě kapsy a pásek na zavazování. Dámský župan je leskle lemován.

+ další
58494
Podprsenka Naturana 5063 tělová
699 Kč

Výrobce: Naturana| Dámská zmenšující podprsenka Naturana 5063 bez kostice, v tělové barvě. Podprsenka je vhodná pro větší prsa. Má vyšší střed i boky, širší ramínka. Košíčky jsou tepelně formované bez vyztužení. Podprsenka je vyrobena z kvalitního saténového materiálu. Dokonalý střih pro ženu, která má ráda funkční a jednoduše elegantní prádlo.

40327
Pyžamo dámské Cornette 306 vánoční tučnáci červené
999 Kč

Výrobce: Cornette| Dámské pyžamo značky Cornette v červené barvě. Dámské pyžamo má triko s dlouhým rukávem a veselým vánočním obrázkem rodiny tučňáků, nesoucích vánoční stromeček. S nápisem Family Time. Pyžamo je ukončeno do manžet. Kalhoty jsou kostkované červenočerné.

+ další
58944
Dámské dvoudílné plavky Naturana 078 zelené
1 290 Kč

Dvojdílné plavky s kosticí bez výztuže| Výrobce: Naturana| Dámské dvoudílné plavky značky Naturana v zelené barvě. Dvojdílné plavky jsou zelené a mají světlý vzor. Podprsenka je s kosticí bez výztuže. Podprsenka má plastové zapínání. Podprsenka má posunovací ramínka. Plavkové kalhotky jsou vysoké.

60837
Trenýrky Andrie PS 5720 modré
249 Kč

Výrobce: Andrie| Pánské trenkoslipy značky Andrie vzor PS 5720 v modré barvě. Trenky mají klasický střih se dvěma knoflíčky a po stranách rozparky. Trenkoslipy jsou ve světle modré barvě s bílou kostkou.

+ další
60630