Pánské trenkoslipy Rozárka P07 Divočák Lovu zdar světle zelené

4 hodnocení
Výrobce: Rozárka| Pánské trenkoslipy značky Rozárka v světle zelené barvě. Trenky mají klasický střih, rozparky po stranách a dva knoflíčky na předním díle. Na levé nohavici je obrázek divočáka s nápisem "LOVU ZDAR". Obrázek je v černé barvě.

Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
220 Kč
Pánské trenkoslipy Rozárka P07 Divočák Lovu zdar světle zelené
4 hodnocení
Pánské trenkoslipy Rozárka P07 Divočák Lovu zdar světle zelené
Český výrobek
4,5 4 hodnocení

Kvalitní česká výroba.

Logo RozárkaPrádlo vyrobené pod značkou Rozárka je vyráběno v České republice předními českými výrobci, se kterými spolupracujeme. Zboží pod značkou Rozárka je vyráběno přímo pro náš e-shop a kamennou prodejnu. Toto zboží je vyráběno v menších sériích, aby byla zaručena originalita zboží a větší výběr motivů. Značka Rozárka je naše značka nahrazující značku Darka.



MLXLXXL3XL4XL
46/4850/5254/5658/6062/6466/68

Doplňkové parametry

Kategorie: Trenky, trenýrky, trenkoslipy
Materiálové složení: 100% Bavlna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Plavkové kalhotky Triola 91243 modré
Český výrobek
550 Kč

Výrobce: Triola| Klasické plavkové kalhotky ozvláštňuje lesklá lurexová nit. Dámské klasické plavkové kalhotky. Plavkové kalhotky mají přední část pruhovanou a zadní část je tmavě modrá.

+ další
60228
Pyžamo dámské Cornette 311 Káva smetana
950 Kč

Výrobce: Cornette| Dámské pyžamo značky Cornette ve světlé barvě. Dámské pyžamo má triko s dlouhým rukávem ve smetanové barvě s nápisem na hrudi ... I must get up MY COFFEE needs me... Kalhoty jsou s drobným vzorem rovné.

+ další
58974
Overal pánský krátký Rozárka P50 počítač tmavě modrý
Český výrobek
830 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánský krátký overal značky Rozárka v tmavě modré barvě. Overal je celopropínací. Overal má digitální tisk se vzorem počítačů. K overalu je dodávána čepička.

+ další
59932
Podprsenka nevyztužená s kosticí 8K15 bílá
Český výrobek
490 Kč

Výrobce: Body Wear| Nevyztužená podprsenka s kosticí od firmy Body Wear. Podprsenka je vyrobena z elastického materiálu, se vzorem kytiček a nebo puntíky. Velmi dobře sedí.

+ další
24146
Samostatné dámské kalhoty Cornette měsíc 26 modré
489 Kč

Výrobce: Cornette| Pohodlné dámské spací kalhoty značky Cornette v modré barvě. Kalhoty jsou vyrobené z vysoce kvalitní vzorované bavlny. V pase guma s bavlněnými okraji. Kapsy ve výšce boků. Dámské kalhoty mají vzor s měsíci.

+ další
54744
Dámské dvoudílné plavky Naturana 558 bílé
890 Kč
1 090 Kč (–18 %)

Plavková podprsenka vyztužená s kosticí a kalhotky| Výrobce: Naturana| Dámské dvoudílné plavky značky Naturana 72558 v bílé barvě. Dámské plavky jsou bílé a mají barevný vzor peříček. Vrchní díl je vyztužený. Kalhotky v klasickém střihu.

+ další
57281
Dámské dvoudílné plavky Naturana 72360 modré
990 Kč

Plavková podprsenka s kosticí a kalhotky| Výrobce: Naturana| Dámské dvoudílné plavky značky Naturana 72360 v modré barvě. Podprsenka je s kosticí a má posunovací ramínka. Kalhotky jsou vyšší a mají středně vysoké boky. Plavky jsou modré a mají bílé lemování.

+ další
54633
Plavková podprsenka Triola 89247zelená
Český výrobek
1 490 Kč

Plavková podprsenka vyztužená bezešvá| Výrobce: Triola| Plavková podprsenka vyztužená bezešvá s kosticí v zelené barvě. Košíčky má tence vyztužené s kosticemi a její nízký střed vám zaručí dokonalé opálení. Ramínka si můžete zapnout klasicky, do kříže nebo za krkem. Plavková podprsenka je ve střihu Top-Fit, který je top pro velká prsa. Plavková podprsenka má kovové zapínání.

+ další
60532
Dámské dvoudílné plavky 6P023 barevné
Český výrobek
890 Kč
1 050 Kč (–15 %)

Plavková podprsenka s kosticí a kalhotky| Výrobce: Body Wear| Dámské dvoudílné plavky značky Jane s barevnými potiskem. Podprsenka má podšité košíčky s kosticí. Ramínka jsou posuvná a lze je upravit podle potřeby. Vzadu kovové zapínání. Kalhotky jsou kombinované vzorované a zadní díl je černý.

+ další
40040
Dámská noční košile Donna Alexia černá
829 Kč

Výrobce: Donna| Dámská noční košile od značky Donna v černé barvě v kombinaci s růžovou krajkou a hlubokým a úzkým výstřihem. Vyniká originální vazbou v horní části - krajka vyšívaná lesklou nití vytváří působivou vrchní vrstvu trička. Krajka se táhne od ramen, přes výstřih, až po střih pod poprsím.

+ další
55785
Flanelová noční košile dlouhá teplá Ivana tmavě růžová
Český výrobek
699 Kč

Výrobce: Luiz| Flanelová noční košile pro dámy, které hledají pohodlí a teplo. Dlouhá košile s řasením přes prsa, jemným kulatým límečkem a několik knoflíků pro komfortnější oblékání. 100% bavlněné látky, jsou určeny pro dámy, které dávají přednost jedinečnosti, ocení kvalitní zpracování a jdou cestou vlastního stylu. Vyzkoušejte kvalitu, kterou si oblíbíte. Barva: Tmavě růžové květy s tyrkysovými listy na bílém podkladu. Tmavé barvy působí elegantním dojmem a vypovídají o vytříbeném stylu svého majitele. Materiál: Flanel je česaný (má chloupky) z obou stran a proto je...

+ další
9026/60
Dámská noční košile Donna Klarisa červená
799 Kč

Výrobce: Donna| Dámská noční košile Klarisa v červené barvě. Noční košile s krátkým rukávem a krajkou. Noční košile má délku nad kolena. Noční košile je prostřižená pod prsy. Krásná viskózová košilka, která nechá vyniknout ženské přednosti. Pod ňadry je mírně utažená, aby mohl dekolt lépe vyniknout. Krátké rukávky jsou krajkové, ta vyniká i přímo v dekoltu. Délka nad kolena je akorát a sexy. lichotících ženské postavě.

+ další
58988
Dámský dlouhý župan 2202 starorůžový
1 290 Kč

Výrobce: L & L| Dámský huňatý župan 2202 OLE ve starorůžové barvě. Župan je na dotek velice příjemný typu soft a v zimním období určitě zahřeje. Délka je pod kolena na bocích jsou kapsy, župan je převázaný páskem. Vnitřní část kapuce je podšitá jemným huňatým materiálem.

+ další
58876
Dámské dvoudílné plavky 6P038 šedé
Český výrobek
890 Kč
1 200 Kč (–25 %)

Plavková podprsenka s kosticí a kalhotky| Výrobce: Body Wear| Dámské dvoudílné plavky značky Jane v šedé barvě. Podprsenka má košíčky podšité s kosticí. Ramínka posuvná, lze upravit dle potřeby. Zkracovače kovové. Vzadu kovové zapínání. Kalhotky jsou v šedočerném provedení.

+ další
40055
Podprsenka Naturana 86278 bez kostic bílá
499 Kč

Podprsenka bez kostic| Výrobce: Naturana| Podprsenka Naturana 86278 bez kostice. Dámská podprsenka klasického střihu bez kostic. Podprsenka je bavlněná v kombinaci s krajkou a velmi dobře sedí. Podprsenka je v bílé barvě.

+ další
28110
Pánské samostatné kalhoty C2 dlouhé Rozárka šedé
Český výrobek
330 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánské samostatné pyžamové kalhoty značky Rozárky v šedé barvě. Kalhoty mají dlouhé nohavice. Barva tmavě šedá grafit. Kalhoty jsou v pase do gumy a nemají kapsy.

+ další
28183