Pánské kapesníky M11 světlé

9 hodnocení
Výrobce: Etex| Pánský kapesník pro muže, kteří mají rádi klasiku a českou kvalitu. Balení obsahuje šest kusů světlých různě barevných pánských kapesníků o velikosti 40,5 cm x 40,5 cm. Velmi kvalitní kapesníky z česané příze.

Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
169 Kč
Pánské kapesníky M11 světlé
9 hodnocení
Pánské kapesníky M11 světlé
Český výrobek
4,9 9 hodnocení
Kapesníky chodí v různých barevných mixech, proto není možné vybrat si konkrétní barvu.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kapesníky
Materiálové složení: 100% Bavlna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Dámské pyžamo teplé Flora světle fialové
1 390 Kč

Dámské pyžamo či domácí oblek| Výrobce: Vestis| Dámské pyžamo Flora od firmy Vestis. Dámské pyžamo je také vhodné jako domácí oblek. Dámské pyžamo je báječně jemné na omak. Příjemný flanel fleece se snadno udržuje, je lehký, hřejivý a stálobarevný. Vrchní díl je vzorovaný s květinovým vzorem a kalhoty jsou jednobarevné. Pyžamo je laděno do fialového odstínu.

+ další
59605
Dětský overal dlouhý s čepičkou Rozárka M1 medvídek modrý
Český výrobek
715 Kč

Výrobce: Rozárka| Dětský overal na spaní s čepičkou značky Rozárka v modré barvě. Overal má dlouhý rukáv, dlouhé nohavice, kulatý výstřih a rozepínání na knoflíky. Na overalu je obrázek medvídků. Overal je díky barevnosti vhodný i pro holku i kluka.

+ další
56555
Dámská noční košile Pleas 725 kytičky bílá
Český výrobek
650 Kč

Výrobce: Pleas| Příjemná bavlněná noční košile s dlouhým rukávem a decentní mašličkou ve výstřihu. Délka noční košile cca 100-110 cm podle velikosti. Noční košile je cca ke kolenům. Noční košile je bílá a má barevné kytičky.

+ další
60328
Župan dámský dlouhý 2071 šedý
1 250 Kč

Dámský župan slabší| Výrobce: L & L| Dámský dlouhý župan značky L&L v šedé barvě. Župan je na zavazování. Župan má dvě kapsy. Dámský dlouhý župan je v šedé barvě a má vzor listů. Velmi pěkné provedení.

+ další
52235
Košile noční pánská Rozárka P30 kostkovaná vínová
Český výrobek
560 Kč

Výrobce: Rozárka| Košile noční pánská značky Rozárka ve vínové barvě. Noční košile má krátký rukáv. Pánská noční košile je s výstřihem do V. Noční košile je zdobena kostkovaným vzorem.

+ další
45045
Samostatný kabátek k pyžamu C4 dlouhý rukáv vínový
Český výrobek
460 Kč

Výrobce: Rozárka| Samostatný kabátek k pyžamu značky Rozárka ve vínové barvě. Triko pyžama má dlouhý rukáv, výstřih do V. Na tiku je kostkovaný vzor. Triko je tmavě modré a má vínovou kostku.

+ další
58605
Noční klučičí košile K117 kolo Jak ti to šplape? modrá
Český výrobek
500 Kč

Výrobce: Rozárka| Chlapecká noční košile značky Rozárka v modré barvě. Noční košile má krátký rukáv a výstřih do V. Noční košile je zdobena obrázkem kola a nápisem "Jak ti to šlape"?

+ další
48055
Pánské pyžamové šortky Michal tmavě modré
279 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Pánské pyžamové šortky Michal v tmavě modré barvě. Pánské pyžamo šortky v károvaném provedení. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Pyžamo je vhodné na denní nošení. Pánské šortky jsou v tmavě modré barvě s azurovou kostkou.

+ další
59239
Noční košile dětská krátká Rozárka K15 I AM THE BEST modrá
Český výrobek
460 Kč

Výrobce: Rozárka| Dětská noční košile K15 značky Rozárka v modré barvě. Noční košile má výstřih do V a krátký rukáv. Košile je zdobena nápisem I'M THE BEST (Jsem ten nejlepší). Ke košili je dodávána čepička s bambulkou.

+ další
43063
Dámská noční košile Brenda modrá
750 Kč

Výrobce: Donna| Noční košile Brenda v modré barvě. Přiléhavý střih, zdůrazňující harmonické proporce a štíhlá linie těla. Ostrý výstřih ve tvaru písmene V zdobený uvnitř bohatou krajkou. Krajka částečně překrývá košíčky podprsenky a sahá až k ramenům. Krátké a vzdušné rukávy, plně prolamované. Odříznutí pod poprsím. Dále je tričko hladké a homogenní, dosahující do poloviny stehen.

+ další
55433