Dětské obrázkové kapesníky C06

9 hodnocení
Výrobce: Etex| Balení obsahuje 6 kusů kapesníků s různými obrázky. Kapesníky mají velikost 25x25cm

Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
119 Kč
Dětské obrázkové kapesníky C06
9 hodnocení
Dětské obrázkové kapesníky C06
Český výrobek
4,8 9 hodnocení
Kapesníky chodí v různých barevných mixech, proto není možné vybrat si konkrétní barvu.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kapesníky
Materiálové složení: 100% Bavlna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Kalhotky Andrie PS 2913 modré
179 Kč

Výrobce: Andrie| Dámské kalhotky značky Andrie vzor PS 2913 v modré barvě. Kvalitní nižší kalhotky z velmi oblíbeného a kvalitního materiálu. Kalhotky jsou nižšího střihu. Kalhotky jsou modrobílé a mají vzor.

+ další
59910
Pánské pyžamo dlouhé Rozárka P29 Best jeans
Český výrobek
720 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánské dlouhé pyžamo značky Rozárka ve světlé jeans barvě. Tričko pyžama má dlouhý rukáv a výstřih do V. Na triku je nápis I M SIMPLY THE BEST (Jsem prostě ten nejlepší). Kalhoty jsou tmavě modré. Pyžamo je vyrobeno z velice kvalitní bavlny se vzorem jeansu.

+ další
49767
Podprsenka Triola 21725 bílá
Český výrobek
700 Kč

Výrobce: Triola| Nevyztužená podprsenka značky Triola v bílé barvě. Podprsenka s flexi kosticemi je ideální pro velká a těžká prsa. Díky svému střihu fixuje podprsenka i velká prsa na středu, rozloží jejich váhu a uleví tak šíji i zádovým svalům. Rozšířená a podložená ramínka zajistí celodenní komfort při nošení.

+ další
42103
Pyžamo capri + šortky dámské Cornette 665/99 Parfum žluté
690 Kč

Dámské pyžamo trojkombinace capri, šortky a tričko| Výrobce: Cornette| Dámské Capri pyžamo značky Cornette ve žluté barvě. Pyžamo má krátký rukáv, kulatý výstřih. Na pyžamu je obrázek dárku a nápis PARIS. Dámské pyžamo je trojkombinace. Tričko Capri a šortky.

+ další
43024
Chlapecká noční košile K1 tenisky tmavě modrá
Český výrobek
480 Kč

Výrobce: Rozárka| Chlapecká noční košile značky Rozárka v tmavě modré barvě. Noční košile má krátký rukáv a výstřih do V. Noční košile je zdobena obrázky tenisek. Ke košili je dodávána čepička s bambulkou.

+ další
52170
Dámská bambusová košilka na úzká ramínka prodloužená Gina 16 bílá
295 Kč

Výrobce: Gina| Dámská bambusová bezešvá spodní košilka značky Gina. Košilka je na úzká ramínka. Dámská spodní košilka má prodlouženou délku.

+ další
20944
Pyžamo dámské Cornette 665/252 Flowers žluté
1 050 Kč

Dámské pyžamo trojkombinace capri, šortky a tričko| Výrobce: Cornette| Dámské pyžamo značky Cornette ve žluté barvě. Pyžamo má krátký rukáv, kulatý výstřih. Dámské pyžamo je trojkombinace. Dámské pyžamo má tričko s krátkým rukávem a dva druhy kalhot. Jedny kalhoty jsou capri a druhé kraťasy. Tričko má květinový vzor na hrudi. Kalhoty jsou z celopotisku s květinovým vzorem.

+ další
60740
Dámské dvoudílné plavky Naturana 72499 černé s puntíky
850 Kč
950 Kč (–10 %)

Plavková podprsenka s kosticí a kalhotky| Výrobce: Naturana| Dámské nevyztužené dvoudílné plavky značky Naturana. Dámské plavky jsou v černé barvě se světlými puntíky. Dámské plavky mají posunovací ramínka. Podprsenka je s kosticí.

+ další
48074
Dámský župan dlouhý Promise 284 petrolejový
1 290 Kč

Dámský dlouhý župan| Výrobce: Promise| Dámský župan značky Promise v petrolejové barvě. Dámský dlouhý župan má dvě kapsy a pásek na zavazování. Dámský župan je leskle lemován.

+ další
58494
Noční košile dámská či plážové šaty Luna 168 šedá
590 Kč

Výrobce: Luna| Dámská noční košile či plážové šaty značky Luna s šedo-růžovým vzorem. Košile či šaty mají široká ramínka a kulatý výstřih. Délka je ke kolenům. Velmi hezké provedení.

+ další
54436
Pánské samostatné kraťasy C1 Rozárka šedé grafit
Český výrobek
270 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánské samostatné pyžamové kalhoty značky Rozárka v tmavě šedé grafitové barvě. Kalhoty mají krátké nohavice. Kalhoty jsou v pase do gumy a nemají kapsy.

+ další
29237