Mateřská kojící podprsenka Barley 66201

4 hodnocení
Výrobce: Barley| Mateřská podprsenka pro kojící matky je bez kostice. Mateřská podprsenka má odepínací košíčky pro snadné kojení. Kojící podprsenka od firmy Barley.

Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
360 Kč –19 % 290 Kč
Mateřská kojící podprsenka Barley 66201
4 hodnocení
Mateřská kojící podprsenka Barley 66201
Český výrobek
360 Kč –19 %
5,0 4 hodnocení
Česká výroba.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Mateřské podprsenky
Materiálové složení: 100% Bavlna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Noční košile Donna Agnes růžová
690 Kč

Výrobce: Donna| Dámská noční košile Agnes v růžové barvě. Noční košile je od známé značky Donna. Noční košile je v hezké růžové barvě. Noční košile je na ramínka, olemová krajkou ve výstřihu. Noční košile je krátká. Noční košile je z velmi příjemné viskozy.

+ další
50972
Dámská noční košile s krátkým rukávem Magic šedá
249 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Dámská noční košile s krátkým rukávem Magic v šedé barvě. Zajímavě řešená dámská noční košile je potištěna velkými kostkami, na hrudi má plastický nápis Magic, který doplňuje věta ..is something you make, s drobnými hvězdičkami okolo. Rukávy košile jsou jednobarevné. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Košile je vhodná i na denní nošení.

+ další
53485
Boxerky chlapecké Cornette 122 Auto šedé
190 Kč

Výrobce: Cornette| Chlapecké boxerky značky Cornette v šedé barvě. Klučičí boxerky jsou klasického střihu s měkkou gumou. Boxerky mají celopotisk s různými autíčky.

+ další
59667
Podprsenka Naturana 17401, 7112 krajková černá
750 Kč

Podprsenka vyztužená s kosticí| Výrobce: Naturana| Pohodlná podprsenka značky Naturana v černé barvě. Podprsenka má komfortní předtvarovaný košíček a je celá potažena elegantní krajkou. Podprsenka má kostici a vysoký střed zaručující komfortní pocit při celodenním nošení i větších prsou. Mezi košíčky je stříbrná ozdoba.

+ další
50226
Dámská noční košile Donna Sharon nadměr černá
949 Kč

Výrobce: Donna| Dámská noční košile od firmy Donna Sharon nadměr v černé barvě. Kombinace klasické černé a zlaté dodává elegantní charakter celé košili. Černá a zlatá průsvitná krajka zdobená květinovými motivy zdobí výstřih a rukávy.

+ další
54509
Pánské pyžamo propínací Luiz Karel pruhy
Český výrobek
849 Kč

Výrobce: Luiz| Pánské propínací pyžamo z tištěné bavlny a klasického rovného střihu. Kabátek na propínání s dvěma kapsami, kalhoty dlouhé s navlečenou gumou, takže ji lehce můžete vyměnit. Pyžamo má pruhovaný vzor.

+ další
49142
Dětský overal Darka M1 žlutý
Český výrobek
590 Kč

Výrobce: Darka| Dětský overal na spaní značky Darka ve žluté barvě. Overal je pruhovaný, má dlouhý rukáv, dlouhé nohavice, kulatý výstřih a rozepínání na knoflíky. K overalu je čepička.

+ další
31435
Boxerky pánské Cornette Valentýn 72 Pusa černé
315 Kč

Výrobce: Cornette| Pánské boxerky značky Cornette v černé barvě. Boxerky jsou v klasickém nižším střihu s obšitou gumou. Boxerky mají Valentýnský motiv.

+ další
59835
Podprsenka Cybele bezešvá 170015 modrá
590 Kč
750 Kč (–21 %)

Bezešvá vyztužená s kosticí| Výrobce: Cybele| Dámská bezešvá podprsenka Cybele v modré barvě. Vyztužená podprsenka s kosticemi. Podprsenka má bezešvý košíček a na stranách je lemovaná krajkou. Mezi košíčky je malinkatá kovová ozdoba. Velmi pěkné provedení.

50710
Podprsenka celovyztužená smetanová s kosticemi Triola 22000
Český výrobek
750 Kč

Výrobce: Triola| Velmi komfortní celovyztužená podprsenka s kosticemi ve smetanové barvě. Podprsenka je vyrobena z prvotřídního úpletu a tenké bavlněné výztuže, která jemně modeluje poprsí a vytvoří svůdný dekolt. Obzvláště je velmi vhodná pro větší velikosti košů. Důkazem toho je fakt, že se jedná o nejprodávanější model řady YeeA.

+ další
23214
Podprsenka nevyztužená s kosticí 8K15 černá
Český výrobek
490 Kč

Výrobce: Body Wear| Nevyztužená podprsenka s kosticí od firmy Body Wear v černé barvě. Podprsenka je vyrobena z elastického materiálu, se vzorem kytiček a nebo puntíků. Velmi dobře sedí.

+ další
40010