Podprsenka celovyztužená smetanová s kosticemi Triola 22000

4 hodnocení
Výrobce: Triola| Velmi komfortní celovyztužená podprsenka s kosticemi ve smetanové barvě. Podprsenka je vyrobena z prvotřídního úpletu a tenké bavlněné výztuže, která jemně modeluje poprsí a vytvoří svůdný dekolt. Obzvláště je velmi vhodná pro větší velikosti košů. Důkazem toho je fakt, že se jedná o nejprodávanější model řady YeeA.

Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
750 Kč
Podprsenka celovyztužená smetanová s kosticemi Triola 22000
4 hodnocení
Podprsenka celovyztužená smetanová s kosticemi Triola 22000
Český výrobek
5,0 4 hodnocení
Originální fazóna této podprsenky byla oceněna značkou CZECH MADE a její střih je chráněn jako užitný vzor č. 15575.

Vhodné kombinovat s kalhotkami 35000.

Česká výroba.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Podprsenky
Materiálové složení: 90% Polyamid, 10% Elastan

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Pyžamo pánské Cornette 152 Chris béžové
850 Kč

Výrobce: Cornette| Pánské pyžamo značky Cornette v béžové barvě. Pyžamo má krátký rukáv, kulatý výstřih. Pánské krátké pyžamo má jednobarevné tričko a malým koníkem. Kraťasy jsou v kostkovaném provedení.

+ další
60106
Dámská noční košile na ramínka Promise 9111 bílá
590 Kč
890 Kč (–33 %)

Výrobce: Vienetta Secret| Dámská noční košile značky Promise na ramínka v bílém provedení. Noční košile má úzká posunovací ramínka. Noční košile je bílá a má vzor drobných kytiček. V přední části má bílou krajku. Noční košile je z velice příjemného materiálu.

+ další
51584
Dámské kalhotky v bílé barvě Andrie PS 219
175 Kč

Výrobce: Andrie| Dámské bílé tactelové kalhotky. Kalhotky jsou vyšší. Velmi oblíbený a příjemný materiál. Tyto jednobarevné kalhotky patří mezi nejoblíbenější a nejprodávanější střih od firmy Andrie.

+ další
945
Pánský overal na spaní s čepičkou krátký Rozárka P50 fotbal
Český výrobek
830 Kč

Výrobce: Rozárka| Overal na spaní s čepičkou. Overal má krátký rukáv, krátké nohavice, kulatý výstřih a rozepínání na knoflíky. K overalu je dodávána čepička s bambulkou. Overal má fotbalový motiv

+ další
57369
Podprsenka Barley 6412 bílá
Český výrobek
690 Kč

evyztužená podprsenka s kosticí| Výrobce: Barley| Krásná podprsenka s kosticí značky Barley v bílé barvě. Podprsenka s tylovým dekoltem. Velmi dobře sedí i ve větších velikostech. Podprsenka má silnější ramínka.

+ další
51664
Dámská noční košile mateřská Koaly mentolová
360 Kč

Noční košile mateřská kojící| Výrobce: Vienetta Secret| Dámská noční košile mateřská Koaly v mentolové barvě. Dámská noční košile je svým střihem určená na dobu těhotenství, do porodnice i ke kojení. Ke kojení slouží průstřihy po stranách košile uzavíratelné na knoflíky. Na košilce je potisk roztomilých koal, které se vznáší na srdíčkových baloncích.

+ další
57176
Snímek obrazovky 2024 01 21 123856
200 Kč

Sportovní podprsenka bez kostice| Výrobce: Andrie| Dámská sportovní podprsenka bez zapínání má široká ramínka. Podprsenka je vyrobena z vysoce kvalitní bavlny s elastanem.  Velmi oblíbená podprsenka. Dámská  podprsenka je vhodná pro každodenní nošení.

2581
Boxerky bambusové pánské Andrie PS 5654 modré
285 Kč

Výrobce: Andrie| Pánské bambusové boxerky značky Andrie vzor PS 5654 v modré barvě. Boxerky jsou klasického střihu. Boxerky jsou v modré barvě a mají drobný světlý vzor.

+ další
58387
Podprsenka Barley 64371 smetanová
Český výrobek
730 Kč

evyztužená podprsenka s kosticí| Výrobce: Barley| Podprsenka s kosticí značky Barley ve smetanové barvě. Jeden z nejoblíbenějších střihů. Podprsenka má vyšší střed optimální pro velká prsa, ramínka jsou obšitá, aby se zabránilo zařezávání do ramen. Košíček se skládá ze tří dílů, aby se perfektně přizpůsobil, přičemž díl, který kopíruje dekolt je z proužkovaného žakáru. Střed zdobí mašlička.

+ další
48455
Podprsenka Naturana 7719 bílá
600 Kč

Podprsenka s kosticí| Výrobce: Naturana| Dámská podprsenka Naturana 7719 v bílé barvě. Podprsenka je bílá s kosticí. Podprsenka je doplněná elastickou krajkou. Podprsenka velmi dobře sedí.

+ další
50616
Pyžamo dětské Cornette 92 Panda růžové
460 Kč

Výrobce: Cornette| Dívčí pyžamo značky Cornette. Tričko má je ve světle růžové barvě a má krátký rukáv, výstřih je kulatý. Na přední straně je obrázek s pandami. Šortky mají pás do pružné gumy a vepředu je našitá saténová růžová mašlička. Šortky mají kostkovaný vzor.

58072
Flanelová noční košile Ivana světle růžová
Český výrobek
699 Kč

Výrobce: Luiz| Flanelová noční košile pro dámy, které hledají pohodlí a teplo. Dlouhá košile s řasením přes prsa, jemným kulatým límečkem a několik knoflíků pro komfortnější oblékání. 100% bavlněné látky, jsou určeny pro dámy, které dávají přednost jedinečnosti, ocení kvalitní zpracování a jdou cestou vlastního stylu. Vyzkoušejte kvalitu, kterou si oblíbíte. Fialové a růžové květy na bílém podkladu. Světlé barvy jsou mladistvé, vyvolávají svěží a čistý dojem.  

+ další
56785
Pánské kapesníky M57 dárková krabička
Český výrobek
279 Kč

Výrobce: Etex| Pánské kapesníky v dárkové dřevěné krabičce. Pánské žakárové kapesníky 3 kusy v různém barevném provedení.

+ další
40993
Noční košile dámská Cornette 236 Kytky růžová
570 Kč

Výrobce: Cornette| Dámská noční košile značky Cornette v růžové barvě. Košile má krátký rukáv, kulatý výstřih. Noční košile je v růžové barvě a má na hrudi obrázek květin. Délka košile je cca nad kolena.

+ další
60807
Pyžamo chlapecké Cornette 103 Bagr zelené
420 Kč

Výrobce: Cornette| Dětské pyžamo značky Cornette v zelené barvě. Pohodlné pyžamo pro chlapce z kvalitní, velmi pěkné a měkké bavlny. Tričko s dlouhým rukávem, vpředu zdobené barevným potiskem s bagrem. Dlouhé kostkované kalhoty.

+ další
53474
Pánská noční košile Rozárka P30 karty šedá
Český výrobek
730 Kč

Výrobce: Rozárka| Košile noční pánská značky Rozárka v šedé barvě. Noční košile má krátký rukáv. Pánská noční košile je s výstřihem do V. Noční košile je šedá a má hezký vzor s kartami. K noční košili je dodávána čepička.

+ další
57510