Dámské kapesníky L13

6 hodnocení
Výrobce: Etex| Balení obsahuje 3 kusy dámských kapesníků. Kapesníky mají různě barevné vzory.

Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
115 Kč
Dámské kapesníky L13
6 hodnocení
Dámské kapesníky L13
Český výrobek
5,0 6 hodnocení
Kapesníky chodí v různých barevných mixech, proto není možné vybrat si konkrétní barvu.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Kapesníky
Materiálové složení: 100% Bavlna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Pyžamo dámské capri Cornette 168 Lillian bílozelené
630 Kč

Výrobce: Cornette| Dámské pyžamo značky Cornette v bílozelené barvě. Pyžamo je vyrobené z vysoce kvalitní bavlny. Tričko s krátkými rukávy, vpředu zdobené barevným květinovým potiskem. Ve spodní části krajkový pásek. Tříčtvrteční jednobarevné kalhoty.

+ další
50784
Podprsenka After Eden 7585 černá
790 Kč
1 090 Kč (–27 %)

Popdrsenka vyztužená s kosticí| Výrobce: After Eden| Podprsenka značky After Eden v čermé barvě. Podprsenka je vyztužená s kosticí. Podprsenka má košíček lemovaný ozdobným lemováním v lesklém provedení.

+ další
50604
Dámská noční košile mateřská Srdíčka světle šedá
389 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Dámská noční košile mateřská Srdíčka ve světle šedé barvě. Dámská noční košile je svým střihem určená na dobu těhotenství, do porodnice, i ke kojení. Ke kojení slouží průstřihy po stranách košile uzavíratelné na knoflíky. Na hrudi košile jsou natištěny dvě propojená srdíčka s nápisy Two hearts  - One love. Látka košile je potištěna drobnými srdíčky. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Košile je vhodná na denní nošení.

+ další
60084
Dámský župan modalový Pleas 681 krajkový černý
Český výrobek
1 190 Kč

Výrobce: Pleas| Dámský dlouhý černý župan od firmy Pleas. Nádherný elegantní dámský župan lemovaný luxusní krajkou. Příjemný a lehký na dotek.

+ další
59212
Dámská modalová noční dlouhá košile Prako 3048 meruňka
Český výrobek
750 Kč

Výrobce: Prako| Dámská modalová dlouhá noční košile v meruňkové barvě. Noční košile má krátké rukávy a ozdobnou aplikaci ve výstřihu. Moc hezké a jemné provedení. Velmi oblíbený materiál. Noční košile je dlouhá.

+ další
47593
Chlapecký overal s čepičkou Rozárka M1 počítač modrá
Český výrobek
715 Kč

Výrobce: Rozárka| Chlapecký overal na spaní s čepičkou značky Rozárka. Overal je v tmavě modré barvě s obrázky s počítačovým motivem. K overalu je dodávána čepička s bambulkou. Overal je na propínání na knoflíčky.

+ další
59517
Pánský župan Vestis Elba denim modrý
Český výrobek
1 590 Kč

Dlouhý slabý bavlněný župan| Výrobce: Vestis| Pánský župan Elba v modré denim barvě. Pánský župan je ve střihu kimona. Má nakládané kapsy a pásek na zavazování. Délka županu je cca 120 cm. Lehký savý unisex cestovní koupací plášť který je měkký na omak a je z pohodlného a pružného materiálu. Elegantní a zároveň praktický koupací plášť.

+ další
58156
Podprsenka After Eden Spacer 7566 modrá
790 Kč
950 Kč (–16 %)

Bezešvá vyztužená s kosticí| Výrobce: After Eden| Podprsenka značky After Eden v modré barvě. Bezešvá vyztužená s kosticí. Podprsenka má hladké bezešvé koše. Posunovací ramínka, ozdobená krajkou na boku i zádech.

+ další
48681
Noční košile dámská Cornette 238 Eliza modrá
590 Kč

Výrobce: Cornette| Dámská noční košile značky Cornette v modré barvě. Noční košile je na ramínka. Noční košile je ve světle modré barvě a má celopotisk s květinami. Noční košile má modré lemování. Noční košile má výstřih do V a je nařasená.

+ další
60183