Dámské domácí šaty s tříčtvrtečním rukávem Barbara meruňkové

7 hodnocení

Výrobce: Vienetta Secret| Dámské domácí šaty s tříčtvrtečním rukávem Barbara v meruňkové barvě. Velmi pohodlné a hezké celorozepínací šaty na zips jsou potištěny velkými květy. Šaty mají praktické kapsy a jsou, stejně jako výstřih a zips, olemovány tmavší stužkou. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Šaty jsou vhodné téměř ke všem volnočasovým aktivitám.

Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
390 Kč
Dámské domácí šaty s tříčtvrtečním rukávem Barbara meruňkové
7 hodnocení
4,7 7 hodnocení
VelikostXLXXL3XL4XL
Obvod hrudníku124128132136
Obvod boky132136140144
Délka101102103104

Doplňkové parametry

Kategorie: Domácí a plážové šaty
Materiálové složení: 100% Bavlna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Dámské pyžamo krátké Donna Be Happy modré
799 Kč

Výrobce: Donna| Dámské krátké pyžamo od firmy Donna. Pyžamo je v modré barvě. Tričko s výstřihem do V je světle modré s nápisem Be Happy a kraťasy jsou v tmavě modré.

+ další
60008
Dámské pyžamo dlouhé Lovely černé
530 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Dámské pyžamo dlouhé Lovely v černé barvě. Dámské pyžamo se skládá z trička s dlouhým rukávem a dlouhých kalhot. Na černém podkladu trička je obrázek roztomilé lištičky s s nápisem You are so lovely. Motiv lištiček se opakuje i na dlouhých kalhotách. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Pyžamo je vhodné i na denní nošení.

+ další
56634
Kalhotky dámské Andrie vánoční PS 2891 ovečka červené
169 Kč

Výrobce: Andrie| Dámské kalhotky značky Andrie vzor PS 2891 v červené barvě. Kvalitní nižší kalhotky z velmi oblíbeného a kvalitního materiálu. Dámské kalhotky jsou v červené barvě a mají vánoční obrázek ovečky. Kalhotky mají bavlněný klínek.

+ další
59269
Pyžamo dětské Cornette 139 Medvídek růžové
630 Kč

Výrobce: Cornette| Dětské pyžamo značky Cornette v růžové barvě. Triko s dlouhým rukávem. Na předním díle barevný potisk s medvídkem. Dlouhé vzorované kalhoty.

+ další
56033
Podprsenka Cybele bezešvá 170015 modrá
590 Kč
750 Kč (–21 %)

Bezešvá vyztužená s kosticí| Výrobce: Cybele| Dámská bezešvá podprsenka Cybele v modré barvě. Vyztužená podprsenka s kosticemi. Podprsenka má bezešvý košíček a na stranách je lemovaná krajkou. Mezi košíčky je malinkatá kovová ozdoba. Velmi pěkné provedení.

50710
Ponožky vánoční Elfi černé
145 Kč

Výrobce: Lonka| Vánoční černobílé ponožky od firmy Lonka jsou jsou dětské, dámské a pánské ponožky s vánočním motivem zabalené jako vánoční ozdoba. Ponožky mají jemný a nestahující lem. Ponožky jsou vhodné jako originální dárek pro celou rodinu.

+ další
56579
Dámské dvoudílné plavky Naturana 72623 vzory barevné
1 250 Kč

Plavková podprsenka s kosticí a kalhotky| Výrobce: Naturana| Dámské dvoudílné plavky značky Naturana 72623 v barevném provedení. Plavky mají výrazný barevný vzor. Podprsenka je s kosticí a má posunovací ramínka. Kalhotky jsou vysoké a mají vysoké boky. V přední části jsou nařasené a mají podšitou stahovací látku.

+ další
54611
Maxitriko na ramínka Aloha lososová
349 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Dámské maxitriko na ramínka či noční košile na ramínka Aloha v lososové barvě. Maxitriko - dámská noční košilka se širokými ramínky působí díky floristickému potisku na jemném barevném podkladu působí veselým a hravým dojmem. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Je vhodná na denní nošení či jako letní či plážové šaty.

+ další
57694
Podprsenka Triola s kosticí 21827 nugátová
Český výrobek
790 Kč

Podprsenka s kosticí bez výztuže| Výrobce: Triola| Nevyztužená podprsenka s kosticemi pro velká prsa skvěle sedí. Náš tip pro velké velikosti! Zažijte jedinečný komfort díky vzdušným košům a měkkým, podloženým ramínkům. Kvalitní materiál zafixuje velké poprsí ve správné výšce na středu hrudi. Pokud hledáte vhodnou podprsenku pro těžká prsa, určitě vyzkoušejte tento Eco model. Vlákna Eco krajky se skládají ze zbytků látek, vzorků a odstřižků. Zároveň jsou tvořena vysoce kvalitním materiálem, který není zatížený časem ani chemickým ošetřením.

+ další
57660
Podprsenka bez kostice Naturana 5063 světle zelená
699 Kč

Výrobce: Naturana| Dámská zmenšující podprsenka Naturana 5063 bez kostice ve světle zelené barvě. Podprsenka je z pevnějšího hladkého mikrovlákna. Tvarovaná teplem a je bez výztuže. Pro pohodlnější nošení má podprsenka vyšší střed a široká ramínka, tím pádem je skvělou volbou pro ženy s plnějším poprsím. Velmi oblíbená, pohodlná a dobře padnoucí. Nová krásná světle zelená barva.

+ další
53933
Pyžamo chlapecké dlouhé Calvi 737 zelené
470 Kč

Výrobce: Calvi| Chlapecké pyžamo od firmy Calvi. Pyžamo má dlouhý rukáv a dlouhou nohavici. Pyžamo má kulatý výstřih. Pyžamo má triko v zelené barvě s modrým nápisem a tmavě modré kalhoty.

+ další
59344
Dámská noční košile s krátkým rukávem Smile žlutá
250 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Dámská noční košile s krátkým rukávem Smile ve žluté barvě. Noční košilka s krátkým rukávem má na hrudi obrázek rozesmátého roztomilého smajlíka. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Košile je vhodná i na denní nošení.

+ další
55324
Dámské kapesníky L03 květinový vzor
Český výrobek
139 Kč

Výrobce: Etex| Balení dámských bavlněných kapesníků. Balení obsahuje 6 kusů kapesníků. Kapesníky mají různé květinové vzory.

+ další
41091
Overal na spaní s čepičkou dlouhý Rozárka P61 zelené pruhy (Barva Zelená, Velikost M)
Český výrobek
1 090 Kč

Výrobce: Rozárka| Unisex overal na spaní značky Rozárka s čepičkou. Overal je v zelené barvě s proužky. Overal má dlouháv rukáv, dlouhé nohavice, kulatý výstřih a rozepínání na knoflíky. K overalu je dodávána čepička s bambulkou.

+ další
22931
Podprsenka nevyztužená s kosticí 8K15 bílá
Český výrobek
490 Kč

Výrobce: Body Wear| Nevyztužená podprsenka s kosticí od firmy Body Wear. Podprsenka je vyrobena z elastického materiálu, se vzorem kytiček a nebo puntíky. Velmi dobře sedí.

+ další
24146
Dámské kalhotky v bílé barvě Andrie PS 219
175 Kč

Výrobce: Andrie| Dámské bílé tactelové kalhotky. Kalhotky jsou vyšší. Velmi oblíbený a příjemný materiál. Tyto jednobarevné kalhotky patří mezi nejoblíbenější a nejprodávanější střih od firmy Andrie.

+ další
945