Overal dlouhý s čepičkou Rozárka P61 tyrkysový

10 hodnocení
Výrobce: Rozárka| Unisex overal na spaní značky Rozárka v tyrkysové barvě. Overal je pruhovaný, má dlouhý rukáv, dlouhé nohavice, kulatý výstřih a rozepínání na knoflíky. K overalu je dodávána čepička s bambulkou.

Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
1 090 Kč
Overal dlouhý s čepičkou Rozárka P61 tyrkysový
10 hodnocení
Overal dlouhý s čepičkou Rozárka P61 tyrkysový (Barva tyrkys, Velikost 4XL)
Český výrobek
2,9 10 hodnocení

Logo RozárkaPrádlo vyrobené pod značkou Rozárka je vyráběno v České republice předními českými výrobci, se kterými spolupracujeme. Zboží pod značkou Rozárka je vyráběno přímo pro náš e-shop a kamennou prodejnu. Toto zboží je vyráběno v menších sériích, aby byla zaručena originalita zboží a větší výběr motivů. Značka Rozárka je naše značka nahrazující značku Darka.



Overaly jsou šité uni - nerozlišuje se dámský a pánský. Při výběru velikosti věnujte prosím pozornost velikostní tabulce.

Kvalitní česká výroba.

SMLXLXXL3XL4XL
Velikost výrobku42/4446/4850/5254/5658/6062/6466/68
Šířka přes hrudník (cca cm)103108115122130136141
Celková délka overalu (cca cm)136140148158160165165
Délka od krku k rozkroku (cca cm)71728283878889

Doplňkové parametry

Kategorie: Overaly s čepičkou
Materiálové složení: 100% Bavlna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Dámský župan krátký Alice lososový
690 Kč
990 Kč (–30 %)

Výrobce: Vienetta Secret| Dámský župan krátký Alice v lososové barvě. Dámský pruhovaný župan s kapsami a páskem ke stažení má hřejivý šálový límec. Na zádech županu je nápis I want to Kiss you a lot s roztomilou kočičkou. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Župan je vhodný na denní nošení.

+ další
56609
Pyžamo dětské Cornette 94 Žralok tyrkysové
570 Kč

Výrobce: Cornette| Dětské pyžamo značky Cornette v tyrkysové barvě. Pyžamo má krátký rukáv, kulatý výstřih, vpředu zdobené barevným potiskem. Pohodlné pyžamo pro chlapce z kvalitní měkké bavlny. Vzorované kraťasy volného střihu.

+ další
54845
Boxerky pánské Cornette Infinity 81 černé
340 Kč

Výrobce: Cornette| Pánské modalové boxerky značky Cornette v černé barvě. Boxerky jsou vyrobené z vysoce kvalitního materiálu modalu. Boxerky mají pruhy. Sladěné, ploché švy, pohodlná guma v pase lemovaná bavlnou. Boxerky jsou v černé barvě a mají barevné slabé pruhy.

+ další
60962
Podprsenka Triola s kosticí 21827 nugátová
Český výrobek
790 Kč

Podprsenka s kosticí bez výztuže| Výrobce: Triola| Nevyztužená podprsenka s kosticemi pro velká prsa skvěle sedí. Náš tip pro velké velikosti! Zažijte jedinečný komfort díky vzdušným košům a měkkým, podloženým ramínkům. Kvalitní materiál zafixuje velké poprsí ve správné výšce na středu hrudi. Pokud hledáte vhodnou podprsenku pro těžká prsa, určitě vyzkoušejte tento Eco model. Vlákna Eco krajky se skládají ze zbytků látek, vzorků a odstřižků. Zároveň jsou tvořena vysoce kvalitním materiálem, který není zatížený časem ani chemickým ošetřením.

+ další
57660
Klučičí noční košile krátká Rozárka K121 Jsem tvůj brouk šedá
Český výrobek
530 Kč

Výrobce: Rozárka| Klučičí noční košile značky Rozárka v melanž barvě. Noční košile má krátký rukáv a výstřih do V. Noční košile má na předním díle obrázek auta a nápis Jsem tvůj brouk. Noční košile je dodávána s čepičkou.

+ další
52135
Dámská modalová noční košile Pleas 719 kytky vínová
Český výrobek
650 Kč

Výrobce: Pleas| Dámská modalová noční košile na ramínka. Noční košile má posunovací ramínka. Noční košile je ve vínové barvě a má barevné květy. Velmi příjemný a jemný materiál. Noční košile je vhodná jak na spaní tak také jako domácí či letní šaty.

+ další
9195/S
Pyžamo pánské krátké P1 kostkované
Český výrobek
660 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánské krátké pyžamo značky Rozárka s kostkovaným vzorem. Tričko pyžama je kostkované. Má krátký rukáv a výstřih do V. Kraťasy jsou tmavě modré.

+ další
53980
Dámská noční košile s krátkým rukávem Melissa mentolová
359 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Dámská noční košile s krátkým rukávem Melissa v mentolové barvě. Dámská noční košilka pro všechny milovníky retra a starých časů s příjemnou délkou pod kolena a ozdobným žlábkováním kolem výstřihu, rukávů a spodního lemu, který je ozvláštněn rozparkem. Na látce košile jsou natištěny florální motivy s větvičkami. Použitý bavlněný materiál je jemný a poddajný na dotek.

+ další
60065
Pánský krátký overal s čepičkou Rozárka P521 Jsem tvůj brouk šedý
Český výrobek
750 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánský overal na spaní s čepičkou značky Rozárka v melanž barvě. Overal má krátký rukáv,  krátké nohavice, kulatý výstřih a rozepínání na knoflíky. Na overalu je obrázek auta a nápis Jsem tvůj brouk. K overalu je dodávána čepička s bambulkou.

+ další
52109
Podprsenka vyztužená bezešvá Naturana  7457 černá
790 Kč

Vyztužená bezešvá podprsenka s kosticí| Výrobce: Naturana| Vyztužená bezešvá podprsenka s kosticemi s krásně tvarovaným okrajem košíčků v dekoltu. Zdobení krajkou a dekorativní ramínka dodávají podprsence na eleganci a luxusu. Velmi pohodlná a dobře padnoucí podprsenka.

57108
Dámský župan ALTA hřejivý světle modrý
Český výrobek
1 590 Kč

Dlouhý župan TOP - nejsilnější a nejteplejší| Výrobce: Vestis| Nejteplejší župan v nabídce se šálovým límcem Alta ve světle modré barvě. Barva je opravdu krásně světlounce modrá. Hřejivý župan se šálovým límcem, nakládané kapsy, lem kapes, manžety a límec jsou v kontrastním vzhledu povrchu. Župan je v klasické délce. Velmi teplý materiál s jemným hedvábně hebkým vlasem, vnitřní strana „ovečka“. Alta vás zahřeje i za polárním kruhem. Vnitřní strana je nádherně hebká sherpa - beránek a vnější strana je jemný dlouhovlasý wellsoft. Materiál má úžasně jemný omak, velký objem a je velmi hřejivý....

+ další
59081
Tanga After Eden 7585 černé
440 Kč

Výrobce: After Eden| Tanga značky After Eden v čermé barvě. Tanga jsou vyšší. Mají kombinaci černé látky a leskem.

+ další
50577
Pánská noční košile dlouhá Rozárka P422 ryba zelená
Český výrobek
695 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánská noční košile značky Rozárka v zelené barvě. Noční košile má výstřih do V a dlouhý rukáv. Košile je zdobena obrázkem rybáře. Ke košili je dodávána i čepička s bambulkou.

+ další
51961
Dámská noční košile Miriam smetanová
850 Kč

Výrobce: Donna| Noční košile MIRIAM zaujme od prvního okamžiku. Hladká, přiléhavá tkanina je zde propletena s fenomenálně krásnou krajkou. Vzor, který je nastavením ramen, zad a výstřihu ve své výzdobě, připomíná "Příběhy tisíce a jedné noci". Koketní výstřih se noří hluboko mezi prsa. Dole již vládne viskóza.

+ další
57241
Dámská noční košile s dlouhým rukávem Liška růžová
360 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Dámská noční košile s dlouhým rukávem Liška v růžové barvě. Dámská noční košile s dlouhým rukávem připomíná svým potiskem oblíbené vrstvení.Na hrudi je velký obrázek lišky s nápisem Happy Thoughs, potisk rukávů pak přechází do pruhovaného motivu. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Košile je vhodná na denní nošení.

+ další
56650
Dámská noční košile krátká Pleas 520 šedá
Český výrobek
550 Kč

Výrobce: Pleas| Dámská noční košile značky Pleas v šedé barvě . Košile má krátké rukávy a kulatý výstřih. Noční košile má řasení u výstřihu. Noční košile je v šedé barvě s bílým vzorem a lemováním. Noční košile má délku nad kolena. Velmi hezké provedení.

+ další
54479