Dámské pyžamo zateplené dlouhé Sněhulák červené

4 hodnocení
Dámské dlouhé zateplené pyžamo| Výrobce: Vienetta Secret| Dámské pyžamo dlouhé zateplené chlupaté sněhulák. Triko pyžama je v červené barvě a má obrázek Sněhuláka. Kalhoty jsou tmavě modré s barevnými obrázky.
Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
1 149 Kč
Dámské pyžamo zateplené dlouhé Sněhulák červené
4 hodnocení
4,5 4 hodnocení
Pyžamo je také vhodné jako domácí oblek
Dámské dlouhé zateplené pyžamo

Velikostní tabulkaSMLXL
Obvod hrudníku (cm)9498102106
Pas kalhot (cm)75 - 8580 - 9085 - 9590 - 100

Doplňkové parametry

Kategorie: Pyžama, capri
Materiálové složení: 100% polyester

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Plavková podprsenka Triola 82229 tyrkysová
Český výrobek
690 Kč
1 199 Kč (–42 %)

Výrobce: Triola| Plavková podprsenka značky Triola 82229 v tyrkysové barvě. Podprsenka s koši sešitými do unikátního T-švu. Střih koše je tvořen ze tří dílů, které vytváří přirozeně zakulacené poprsí. Plavková podprsenka Triola je tence vyztužená s kosticemi a variabilními ramínky. Ta jsou délkově nastavitelná a dají se zavázat za krk nebo zapnout do kříže.

+ další
55389
Pánské ponožky Rex 06 tmavě šedé
59 Kč

Výrobce: Boma| Dámské-pánské sportovní ponožky s elastanem, vysoká prodyšnost. Ponožky jsou kotníkové. Ponožky vytvořené pro sport, práci a volný čas. Použití nejnovějších technologií ve výrobě a kombinace vysoce kvalitních vláken. Ponožky mají maximálně pohodlný lem, maximální ochranu nohy při zátěži, ideální odvod potu, dokonalá tepelná izolace.

+ další
37431
Pánské ponožky PiVoXX pivo
85 Kč

Výrobce: Boma| Originální pánské "trendy" slabé ponožky, vhodné pro volnočasové aktivity (ideální do restauračních zařízení a hospůdek). Antibakteriální ochrana ionty stříbra v materiálu silproX. Ponožky se prodávají v barevném mixu není možné si vybrat jednotlivý vzor.

+ další
51478
Pyžamo pánské Cornette 156 Vánoční sobík modré
950 Kč

Výrobce: Cornette| Pánské pyžamo značky Cornette v modré barvě. Pánské pyžamo vyrobené z vysoce kvalitní bavlny. Triko s dlouhým rukávem, vpředu zdobené obrázkem vánočního sobíka a nápisem Merry Christmas. Dlouhé kostkované kalhoty. Rukávy, spodní část trika a nohavice zakončené lemem.

+ další
53053
Dámská noční košile Melody černá
850 Kč

Výrobce: Donna| Dámská noční košile Melody v černé barvě. Noční košile s krátkými rukávy je kombinací klasické černé se sexy červenou výšivkou. Ideální pro ženy s plnějšími tvary, zdůrazňuje silné stránky a zakrývá nedokonalosti.

+ další
52530
Podprsenka Naturana 5063 tělová
699 Kč

Výrobce: Naturana| Dámská zmenšující podprsenka Naturana 5063 bez kostice, v tělové barvě. Podprsenka je vhodná pro větší prsa. Má vyšší střed i boky, širší ramínka. Košíčky jsou tepelně formované bez vyztužení. Podprsenka je vyrobena z kvalitního saténového materiálu. Dokonalý střih pro ženu, která má ráda funkční a jednoduše elegantní prádlo.

40327
Kabátek samostatný C4 k pyžamu dlouhý rukáv světle modrý
Český výrobek
480 Kč

Výrobce: Rozárka| Samostatný kabátek k pyžamu značky Rozárka ve světle modré barvě. Triko pyžama má dlouhý rukáv, výstřih do V. Triko má jeans vzor. Velmi pěkné provedení.

+ další
42533
Dámské dvojdílné plavky tankiny Naturana 77053 černá
1 690 Kč

Výrobce: Naturana| Dámské dvojdílné plavky tankiny značky Naturana 77053 v černobílé barvě. Dámské tankiny mají na černém podkladu bílý vzor. Podprsenka je vyztužená. Na ramínkách je kovová ozdoba. Mají posunovací ramínka. Kalhotky jsou černé vyšší.

+ další
60466
Flanelová noční košile Hubert kostka modrozelená
Český výrobek
879 Kč

Výrobce: Luiz| Pánská noční košile z kvalitního flanelu. Košile je propínací na 3 knoflíčky, s kapsičkou a rukávy do manžet. Délka košile je lemovaná do obloučku. Pokud hledáte kvalitní a teplou noční košili, tak tato, je ta pravá. Elegance, která potěší na duši a zahřeje po těle.

+ další
59363
Dámské pyžamo LUNA  515 hvězda modré
930 Kč

Výrobce: Luna| Dámské pyžamo značky Luna v tmavě modré barvě. Pyžamo má dlouhý rukáv, kulatý výstřih. Pyžamo má tmavě modré triko s našitou hvězdou. Kalhoty jsou kostkované ukončené do manžet.

+ další
56240
Slipy pánské modalové Andrie PS 3548 černé
175 Kč

Výrobce: Andrie| Pánské slipy modalové Andrie PS 3548 v černé barvě. Slipy se zakrytou měkkou elastickou gumou v pase jsou vyrobeny z elastické směsi bavlny a přírodního vlákna modal. Tkanina je krásně měkká a jemná, což přispívá k vysokému komfortu a pohodlí při nošení. Slipy jsou v černé barvě a mají barevný vzor.

+ další
59620
Pánské samostatné kraťasy C1 Rozárka šedé grafit
Český výrobek
270 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánské samostatné pyžamové kalhoty značky Rozárka v tmavě šedé grafitové barvě. Kalhoty mají krátké nohavice. Kalhoty jsou v pase do gumy a nemají kapsy.

+ další
29237
Dětské pyžamo dlouhé medvídek a srdíčka růžové
390 Kč

Výrobce: Disney| Dětské pyžamo značky Disney v růžové barvě. Pyžamo má dlouhý rukáv a dlouhé nohavice. Tričko pyžama má kulatý výstřih a je na něm obrázek medvídka a nápis I LOVE YOU. Rukávy a nohavice jsou ukončeny do nápletů.

+ další
46736
Dětská noční košile smajlíci Cornette 548 růžová
320 Kč

Výrobce: Cornette| Dětská noční košile značky Cornette v růžové barvě. Košile má krátký rukáv, kulatý výstřih. Na košili je obrázek smajlíků.

+ další
48703
Dámské termo ponožky silné Tery tmavě modré
154 Kč

Výrobce: Boma| Dámské velmi silné froté ponožky Tery v tmavě modré barvě. Počesané, ohrnuté, na jedné ponožce je kovový štítek.

+ další
52930
Dámské pyžamo dlouhé Barbora modré
649 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Dámské bavlněné pyžamo dlouhé Barbora. Dámské pyžamo se skládá z trika s dlouhým rukávem a dlouhých kalhot. Triko je jednobarevné, zdobené květy a nápisem Stay positive. Kalhoty jsou kostkované modré, do gumy, na stažení šňůrkou a mají kapsy. Použitý materiál je poddajný a jemný na dotek.

+ další
60044