Dětský župan Lilly Jack s kapucí fuxie

7 hodnocení
Výrobce: Vestis| Dětský hřejivý župan značky Vestis Jack v barvě fuxie. Pohodlný dlouhý župan má kapuci a je na zavazování. Župan má kapsy.

Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
850 Kč
Dětský župan Lilly Jack s kapucí fuxie
7 hodnocení
Dětský župan Lilly Jack s kapucí fuxie
Český výrobek
5,0 7 hodnocení

Pohodlný župan z materiálu wellsoft s dlouhým vlasem je lehký, nádherně nadýchaný, jemný na omak a zajišťuje příjemný tepelný komfort.

Česká výroba.

velikost - výška postavy 128 140 152
délka zadního dílu 87 97 105
obvod uzavřený 96 108 112
délka rukávu měřeno od krku 53 61 67

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Dětské župany
Materiálové složení: 100% Polyester wellsoft

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Kalhotky dámské Andrie vánoční PS 2891 ovečka červené
169 Kč

Výrobce: Andrie| Dámské kalhotky značky Andrie vzor PS 2891 v červené barvě. Kvalitní nižší kalhotky z velmi oblíbeného a kvalitního materiálu. Dámské kalhotky jsou v červené barvě a mají vánoční obrázek ovečky. Kalhotky mají bavlněný klínek.

+ další
59269
Dámská noční košile Pleas 715 puntík fialová
Český výrobek
650 Kč

Výrobce: Pleas| Dámská bavlněná noční košile střední délky s kulatým výstřihem a zajímavými zvlněnými okraji u rukávů i u spodního lemu. Délka noční košile je nad kolena. Cca 94-100cm dle velikosti. Noční košile je ve světle fialové barvě a má žluté puntíky a lemování.

+ další
60338
Noční košile dámská Luna 298 modrá
599 Kč

Výrobce: Luna| Dámská noční košile značky Luna v modré barvě. Košile má krátký rukáv, kulatý výstřih. Ve výšce prsou je košile zdobena potiskem ve formě mandaly. Délka košile je ke kolenům.

+ další
54455
Pyžamo dětské Cornette 68 závoďák žluté
350 Kč

Výrobce: Cornette| Pohodlné dětské chlapecké pyžamo značky Cornette ve žlutá barvě. Pyžamo vyrobené z velmi kvalitní bavlny má krátký rukáv a kulatý výstřih. Na pyžamu je obrázek závodního auta. Součástí pyžama jsou krátké kostkované kalhoty.

+ další
48823
Dámské dvoudílné plavky 6P038 šedé
Český výrobek
890 Kč
1 200 Kč (–25 %)

Plavková podprsenka s kosticí a kalhotky| Výrobce: Body Wear| Dámské dvoudílné plavky značky Jane v šedé barvě. Podprsenka má košíčky podšité s kosticí. Ramínka posuvná, lze upravit dle potřeby. Zkracovače kovové. Vzadu kovové zapínání. Kalhotky jsou v šedočerném provedení.

+ další
40055
Dámské punčochy Sylva
Český výrobek
219 Kč

Výrobce: Elite| Dámské samonosné punčochy s krajkovým lemem. samodržící punčochy jsou ukončeny krajkovým lemem se silikonovými proužky.

+ další
909
Podprsenka After Eden 009 černá
750 Kč

Výrobce: After Eden| Podprsenka v černé barvě. Vyztužená podprsenka v černé barvě. Podprsenka je bezešvá s kosticí. Podprsenka má po boku krajku.

+ další
56194
Dětský overal s čepičkou Rozárka M121 Jsem tvůj brouk modrý
Český výrobek
590 Kč

Výrobce: Rozárka| Dětský overal na spaní s čepičkou značky Rozárka v modré barvě. Overal má dlouhý rukáv, dlouhé nohavice, kulatý výstřih a rozepínání na knoflíky. Na overalu je obrázek auta a nápisem Jsem tvůj brouk ….

+ další
52115
Pyžamo chlapecké dlouhé Calvi 737 zelené
470 Kč

Výrobce: Calvi| Chlapecké pyžamo od firmy Calvi. Pyžamo má dlouhý rukáv a dlouhou nohavici. Pyžamo má kulatý výstřih. Pyžamo má triko v zelené barvě s modrým nápisem a tmavě modré kalhoty.

+ další
59344
Dámské pyžamo šortky Žabka červené
449 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Dámské pyžamo šortky Žabka. Dámské pyžamo se skládá z trička s krátkým rukávem a krátkých šortkových kalhot. Na tričku je veliký obrázek odpočívající žabky s kytičkou a nápis Awesome. Výrazné tričko doplňují šortky s potiskem stejné žabky. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Pyžamo je vhodné na denní nošení.

+ další
58206
Pyžamo dámské Cornette 219 Panda růžové
630 Kč

Výrobce: Cornette| Dámské pyžamo značky Cornette. Tričko má je ve světle růžové barvě a má krátký rukáv, výstřih je kulatý. Na přední straně je obrázek s pandami. Šortky mají pás do pružné gumy a vepředu je našitá saténová růžová mašlička. Šortky mají kostkovaný vzor.

+ další
57429
Pánské pyžamo krátké Rozárka ryba P122 modré
Český výrobek
600 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánské krátké pyžamo značky Rozárka v modré barvě. Tričko pyžama má krátký rukáv a výstřih do V. Na tričku je obrázek kapra a nápis Petrův zdar.

+ další
51982
Pánská noční košile P40 Rozárka kostička tmavě modrá
Český výrobek
820 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánská noční košile značky Rozárka v tmavě modré barvě. Noční košile má výstřih do V a dlouhý rukáv. Pánská noční košile má drobný modrobílý vzor a tmavě modré lemování.

+ další
56449
Pyžamo dámské dlouhé Cornette 287  růžové
890 Kč

Výrobce: Cornette| Dámské pyžamo značky Cornette v růžové barvě. Dámské pyžamo z vysoce kvalitní extrémně pěkné a měkké bavlny. Tričko s dlouhým rukávem, vpředu zdobené nápisem Let Me Sleep. Kalhoty jsou dlouhé a mají kostkovaný vzor.

+ další
56016
Podprsenka Triola s kosticí 21827 nugátová
Český výrobek
790 Kč

Podprsenka s kosticí bez výztuže| Výrobce: Triola| Nevyztužená podprsenka s kosticemi pro velká prsa skvěle sedí. Náš tip pro velké velikosti! Zažijte jedinečný komfort díky vzdušným košům a měkkým, podloženým ramínkům. Kvalitní materiál zafixuje velké poprsí ve správné výšce na středu hrudi. Pokud hledáte vhodnou podprsenku pro těžká prsa, určitě vyzkoušejte tento Eco model. Vlákna Eco krajky se skládají ze zbytků látek, vzorků a odstřižků. Zároveň jsou tvořena vysoce kvalitním materiálem, který není zatížený časem ani chemickým ošetřením.

+ další
57660
Dámské termo ponožky silné Tery vínové
154 Kč

Výrobce: Boma| Dámské velmi silné froté ponožky Tery ve vínové barvě. Počesané, ohrnuté, na jedné ponožce je kovový štítek.

+ další
52934