Chlapecká noční košile K1 míče fotbal šedá

7 hodnocení
Výrobce: Rozárka| Chlapecká noční košile značky Rozárka v šedé barvě. Noční košile má krátký rukáv a výstřih do V. Noční košile je zdobena obrázky fotbalových míčů. Ke košili je dodávána čepička s bambulkou.

Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
390 Kč
Chlapecká noční košile K1 míče fotbal šedá
7 hodnocení
Chlapecká noční košile K1 míče fotbal šedá
Český výrobek
4,9 7 hodnocení

Logo RozárkaPrádlo vyrobené pod značkou Rozárka je vyráběno v České republice předními českými výrobci, se kterými spolupracujeme. Zboží pod značkou Rozárka je vyráběno přímo pro náš e-shop a kamennou prodejnu. Toto zboží je vyráběno v menších sériích, aby byla zaručena originalita zboží a větší výběr motivů. Značka Rozárka je naše značka nahrazující značku Darka.



Tuto košili se vzorem s fotbalovým míčem máme v prodeji také v pánském provedení.

Kvalitní česká výroba.

Velikost výrobku - výška dítětě100110120130140150160
Šířka přes hrudník (cca cm)707678849096102
Délka (cca cm)647076828894100

Doplňkové parametry

Kategorie: Chlapecké noční košile
Materiálové složení: 100% Bavlna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Pánské boxerkové plavky Litex 720 tmavě modré
Český výrobek
460 Kč

Výrobce: Litex| Pánské boxerkové plavky značky Litex v tmavě modré barvě + reflexní zelené barvě. V pase široká guma se šňůrkou na stažení. Přední díl podšitý.

+ další
51625
Dámská noční košile Donna Klarisa černá
799 Kč

Výrobce: Donna| Dámská noční košile Klarisa v černé barvě. Noční košile má délku nad kolena. Noční košile má krajku. Noční košile je prostřižená pod prsy.Krásná viskózová košilka, která nechá vyniknout ženské přednosti. Pod ňadry je mírně utažená, aby mohl dekolt lépe vyniknout. Krátké rukávky jsou krajkové, ta vyniká i přímo v dekoltu. Délka nad kolena je akorát a sexy.

+ další
58980
Pyžamo dětské Cornette 92 Panda růžové
570 Kč

Výrobce: Cornette| Dívčí pyžamo značky Cornette. Tričko má je ve světle růžové barvě a má krátký rukáv, výstřih je kulatý. Na přední straně je obrázek s pandami. Šortky mají pás do pružné gumy a vepředu je našitá saténová růžová mašlička. Šortky mají kostkovaný vzor.

+ další
57426
Dámské jednodílné plavky Naturana 73314 kytky modré
1 290 Kč

Výrobce: Naturana| Dámské jednodílné plavky značky Naturana 73314 v modré barvě. Plavky mají všitou kostici.Ramínka jsou posunovací. Dámské plavky jsou modré a mají barevný květinový vzor.

+ další
54572
Pánské samostatné kraťasy C1 Rozárka tmavě modré
Český výrobek
270 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánské samostatné pyžamové kalhoty značky Rozárky v tmavě modré barvě. Kalhoty mají krátké nohavice. Kalhoty jsou v pase do gumy a nemají kapsy.

+ další
25221
Noční košile dámská Luna 298 modrá
599 Kč

Výrobce: Luna| Dámská noční košile značky Luna v modré barvě. Košile má krátký rukáv, kulatý výstřih. Ve výšce prsou je košile zdobena potiskem ve formě mandaly. Délka košile je ke kolenům.

+ další
54455
Dámské jednodílné plavky Naturana 31644 černé
1 190 Kč

Celkové vyztužené plavky| Výrobce: Naturana| Dámské jednodílné plavky značky Naturana 31644 v černé barvě. Dámské plavky jsou černé a mají zajímavý a hezký barevný vzor. Dámské plavky mají vyztužené košíčky bez kostic. A jsou stahovací přes bříško.

+ další
60480
Dívčí noční košile s krátkým rukávem Slůně lososová
220 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Dívčí noční košile s krátkým rukávem Slůně v lososové barvě. Noční košile je ve světlé barvě s obrázkem roztomilého sloníka s mašlí.

+ další
9189/LOS/3
Maxi dámské krátké 234 srdíčka modré
350 Kč

Výrobce: Calvi| Dámské maxitriko od firmy Cornette v modré barvě. Maxitriko je v modré barvě a má drobná barevná srdíčka. Maxitriko má propínací légu. Vhodné jako noční košile či na denní nošení.

+ další
57563
Popelínové pyžamo Charles kostka modré
Český výrobek
990 Kč

Výrobce: Luiz| Pánské popelínové pyžamo Charles rovného střihu z kvalitního popelínu. Kabátek je na propínání s jednou náprsní kapsou a kapsou v délce kabátku, kalhoty dlouhé do navlečené širší gumy, takže ji lehce můžete vyměnit. 100% bavlna je látka určená pro muže, kteří dávají přednost jedinečnosti, ocení kvalitní zpracování a jdou cestou vlastního stylu. Vyzkoušejte kvalitu, kterou si oblíbíte.

+ další
57447
Dámská noční košile Teddy barevná
650 Kč

Výrobce: Donna| Dámská noční košile s dlouhým rukávem Dámská noční košile od firmy Donna. Noční košile má světle šedý podklad a barevný vzor medvídka. Noční košile má červené lemování a kapsy.

+ další
59177
Dámský župan ALTA hřejivý smetanový
Český výrobek
1 590 Kč

Dlouhý župan TOP - nejsilnější a nejteplejší| Výrobce: Vestis| Nejteplejší župan v nabídce se šálovým límcem Alta ve smetanové barvě. Hřejivý župan se šálovým límcem, nakládané kapsy, lem kapes, manžety a límec jsou v kontrastním vzhledu povrchu. Župan je v klasické délce. Velmi teplý materiál s jemným hedvábně hebkým vlasem, vnitřní strana „ovečka“. Alta vás zahřeje i za polárním kruhem. Vnitřní strana je nádherně hebká sherpa - beránek a vnější strana je jemný dlouhovlasý wellsoft. Materiál má úžasně jemný omak, velký objem a je velmi hřejivý. Unisex pohodlný střih v klasické délce má...

+ další
59074
Flanelová noční košile Ivana fialová
Český výrobek
699 Kč

Výrobce: Luiz| Flanelová noční košile pro dámy, které hledají pohodlí a teplo. Dlouhá košile s řasením přes prsa, jemným kulatým límečkem a několik knoflíků pro komfortnější oblékání. Dámská flanelová noční košile je ve fialové barvě a má drobný vzor květin.

+ další
59577
Podprsenka celovyztužená smetanová s kosticemi Triola 22000
Český výrobek
750 Kč

Výrobce: Triola| Velmi komfortní celovyztužená podprsenka s kosticemi ve smetanové barvě. Podprsenka je vyrobena z prvotřídního úpletu a tenké bavlněné výztuže, která jemně modeluje poprsí a vytvoří svůdný dekolt. Obzvláště je velmi vhodná pro větší velikosti košů. Důkazem toho je fakt, že se jedná o nejprodávanější model řady YeeA.

+ další
23214
Overal dlouhý s čepičkou Rozárka P61 tyrkysový (Barva tyrkys, Velikost 4XL)
Český výrobek
1 090 Kč

Výrobce: Rozárka| Unisex overal na spaní značky Rozárka v tyrkysové barvě. Overal je pruhovaný, má dlouhý rukáv, dlouhé nohavice, kulatý výstřih a rozepínání na knoflíky. K overalu je dodávána čepička s bambulkou.

+ další
31421
Dámské kapesníky L13
Český výrobek
115 Kč

Výrobce: Etex| Balení obsahuje 3 kusy dámských kapesníků. Kapesníky mají různě barevné vzory.

+ další
33095