Dámská noční košile mateřská Sourozenci korálová

4 hodnocení
Noční košile mateřská kojící| Výrobce: Vienetta Secret| Dámská noční košile mateřská značky Vienetta Secret v korálové barvě. Košile je uzpůsobena ke kojení. Košili při kojení není nutné svlékat, na stranách košile jsou knoflíčky. Vhodná také do porodnice. Větší rozměr košile ji umožňuje užívat i v době těhotenství. Na košili je obrázek medvídků.
Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
300 Kč
Dámská noční košile mateřská Sourozenci korálová
4 hodnocení
5,0 4 hodnocení
Pokyny pro údržbu:
- lze prát v pračce při teplotě 30°
- žehlit do 110°
- nečistit chemicky
- při praní nepoužívat bělící prostředky

Doporučujeme prát a žehlit z rubu.
Noční košile mateřská kojící

 SMLXLXXL
Obvod hrudníku (cm)96100106112116
Délka košile (cm)9192929294

Doplňkové parametry

Kategorie: Noční košile mateřské
Materiálové složení: 100% Bavlna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Kalhotky Andrie PS 2735 Puntík tmavě modré
165 Kč

Výrobce: Andrie| Dámské kalhotky značky Andrie vzor PS 2735 v tmavě modré barvě. Kvalitní kalhotky z velmi oblíbeného a kvalitního materiálu. Kalhotky jsou tmavě modré a mají bílé puntíky. Na nohavičkách mají krajkové zakončení.

+ další
57903
Dámský overal teplý soft 9151 Hvězdičky šedý
1 250 Kč

Dámský teplý overal na spaní| Výrobce: L & L| Dlouhý dámský overal teplý soft v šedé barvě. Hřejivý overal se zapínáním na zip, zdobený vzorem šedých a šedobílých hvězdiček na šedém podkladu. Overal je ušitý z jemného hřejivého plyše s delším vlasem po rubu i líci. Overal má dvě kapsy a kapuci.

+ další
59897
Mateřská kojící podprsenka Naturana 5105 modrobílá
610 Kč

Výrobce: Naturana| Kojící podprsenka Naturana 5105 v modrobílé barvě. Podprsenka je vyrobena z příjemného, hladkého materiálu se vzorem elegantního proužku. Regulovatelná ramínka, třístupňové zadní zapínání. Košíčky lze snadno rozepnout.

+ další
44277
Dámský krátký župan 2212 šedý hvězdičky
1 250 Kč

Dámský krátký župan| Výrobce: L & L| Dámský župan v šedé barvě. Krátký dámský župan, který je vyrobený z tkaniny typu "soft" se vzorem vytlačovaných hvězdiček. Župan má kapuci a v pase se zavazuje. Na úrovni boků jsou dvě kapsy.

+ další
58860
Plátěné propínací pyžamo Karel kostka modré
Český výrobek
849 Kč

Výrobce: Luiz| Pánské pyžamo Karel na propínání, s dlouhým rukávem i nohavicí. Kabátek je až ke krku a s kapsami, kalhoty v pase do gumy. Pánské celopropínací pyžamo je v modrobílé barvě s kostkovaným vzorem. 100% bavlna je látka určená pro muže, kteří dávají přednost jedinečnosti, ocení kvalitní zpracování a jdou cestou vlastního stylu. Vyzkoušejte kvalitu, kterou si oblíbíte. Praní na 40 °C Naše výrobky navrhujeme a šijeme v České republice.  

+ další
56937
Kalhotky dámské Andrie PS 2849 bílé
169 Kč

Výrobce: Andrie| Dámské kalhotky značky Andrie vzor PS 2849 v bílé barvě. Dámské kalhotky klasického vyššího střihu. Kalhotky jsou vyrobeny z velmi kvalitní elastické bavlny s příměsí vlákna Tactel, které dodává materiálu hebkost a prodyšnost . Materiál se skvěle přizpůsobí postavě a drží stálý tvar prádla. Na předním dílu kalhotek je hezký drobný vzor. Zadní díl kalhotek je hladký. Díky širokému lemu v pase ideálně přiléhají k tělu a jsou velmi pohodlné. Komfortní lem okolo noho zaručuje, že se kalhotky nezařezávají do stehen. Kalhotky mají bavlněný klínek.

+ další
56581
Pánská noční košile Rozárka P30 fotbal míče modrá
Český výrobek
750 Kč

Výrobce: Rozárka| Košile noční pánská značky Rozárka v modré barvě. Noční košile má krátký rukáv. Pánská noční košile je s výstřihem do V. Pánská noční košile má fotbalový motiv. Je tmavě modrá a má vzor s fotbalovými míči. ke košili je dodávána čepička s bambulkou.

+ další
58561
Pánská noční košile krátká Rozárka P322 ryba zelená
Český výrobek
650 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánská noční košile značky Rozárka v zelené barvě. Noční košile má výstřih do V a krátký rukáv. Košile je zdobena obrázkem rybáře. Ke košili je dodávána i čepička s bambulkou.

+ další
51943
Podprsenka Naturana zmenšovací 5063 zelená
699 Kč

Výrobce: Naturana| Dámská zmenšující podprsenka Naturana 5063 bez kostice. Podprsenka je vhodná pro větší prsa. Má vyšší střed i boky, širší ramínka. Košíčky jsou tepelně formované bez vyztužení. Podprsenka je vyrobena z kvalitního saténového materiálu. Dokonalý střih pro ženu, která má ráda funkční a jednoduše elegantní prádlo.

+ další
54725
Dámská noční košile Tess plus tmavě modrá
949 Kč

Výrobce: Donna| Dámská noční košile Tess plus v tmavě modré barvě. V horní části se nachází elegantní krajka, ze které je vyroben rukáv, dále sahá krajka do výstřihu, na košíčky a na látku pod poprsím hladký, neobvykle příjemný, zaručující potěšení z nošení.

+ další
53514
Čepička s bambulkou
Český výrobek
60 Kč

Výrobce: Rozárka| Samostatná čepička. Čepička je pruhovaná v různých barevných provedení. Čepička je s bambulkou.

+ další
32521
Pyžamo pánské krátké P1 kostkované
Český výrobek
660 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánské krátké pyžamo značky Rozárka s kostkovaným vzorem. Tričko pyžama je kostkované. Má krátký rukáv a výstřih do V. Kraťasy jsou tmavě modré.

+ další
53980
Pánský krátký overal s čepičkou Rozárka P521 jsem tvůj brouk modrý
Český výrobek
750 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánský overal na spaní s čepičkou značky Rozárka v modré barvě. Overal má krátký rukáv, krátké nohavice, kulatý výstřih a rozepínání na knoflíky. Na overalu je obrázek auta a nápis Jsem tvůj brouk. K overalu je dodávána čepička s bambulkou.

+ další
52104
Pánské pyžamo krátké Rozárka P1 auta šedé
Český výrobek
660 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánské krátké pyžamo značky Rozárka v šedé barvě. Tričko pyžama má krátký rukáv a výstřih do V. Na na šedém tričku jsou obrázky aut. Kraťasy jsou jednobarevné v královsky modré barvě.

+ další
58551
Pánské pyžamové kalhoty Petr modré
369 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Pánské pyžamové kalhoty Petr v modré barvě. Pánské pyžamové kalhoty jsou potištěny kostkou, použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Kalhoty jsou vhodné i na denní nošení.

+ další
55132
Klučičí dlouhé pyžamo Cars modré
350 Kč

Výrobce: Disney| Klučičí pyžamo z pohádky Cars značky Disney v modré barvě. Pyžamo má dlouhý rukáv a dlouhé nohavice. Tričko pyžama má kulatý výstřih a je na něm obrázek aut.

+ další
34016