Dámské pyžamo šortky Žabka zelená

9 hodnocení
Výrobce: Vienetta Secret| Dámské pyžamo šortky Žabka. Dámské pyžamo se skládá z trička s krátkým rukávem a krátkých šortkových kalhot. Na tričku je veliký obrázek odpočívající žabky s kytičkou a nápis Awesome. Výrazné tričko doplňují šortky s potiskem stejné žabky. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Pyžamo je vhodné na denní nošení.
Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
449 Kč
Dámské pyžamo šortky Žabka zelená
9 hodnocení
4,2 9 hodnocení


Velikostní tabulkaSMLXLXXL
Obvod hrudníku (cm)889494106120
Obvod pasu (cm)7076768280
Obvod boků (cm)116114124128140

Doplňkové parametry

Kategorie: Pyžama, capri
Materiálové složení: 100% Bavlna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Pánský župan Vestis Tampa 5852 modrý
Český výrobek
1 850 Kč

Výrobce: Vestis| Pánský dlouhý župan české značky Vestis v modré barvě. Dlouhý župan klasického střihu s šálovým límcem, velkými kapsami a se zavazováním na šňůrku. Materiál kombinuje vynikající užitné vlastnosti bavlny a mikrovlákna. Bavlna na vnitřní straně skvěle absorbuje, mikrovlákno dodává materiálu lehkost, objem a příjemný sametově hebký omak.

+ další
30242
Pánské plavky boxerky Cornette 933/16 černooranžové
420 Kč

Výrobce: Cornette| Pánské plavky značky Cornette v černooranžové barvě. Plavky jsou boxerkového střihu. Pánské plavky jsou černé a mají oranžové doplňky. Pánské plavky mají šnůrku na stažení.

+ další
60781
Podprsenka Naturana 5063 tělová
699 Kč

Výrobce: Naturana| Dámská zmenšující podprsenka Naturana 5063 bez kostice, v tělové barvě. Podprsenka je vhodná pro větší prsa. Má vyšší střed i boky, širší ramínka. Košíčky jsou tepelně formované bez vyztužení. Podprsenka je vyrobena z kvalitního saténového materiálu. Dokonalý střih pro ženu, která má ráda funkční a jednoduše elegantní prádlo.

40327
Kalhotky dámské Andrie PS 2838 černé
155 Kč

Výrobce: Andrie| Dámské kalhotky značky Andrie vzor PS 2838 v černé barvě. Dámské kalhotky vysokého střihu. Kalhotky jsou vyrobeny z kvalitní elastické bavlna s příměsí elastanu pro větší pružnost tkaniny a větší pohodlí. Na předním díle je hezký žakár a zadní díl je hladký. V pase a kolem nohaviček je zašitá pruženka. Bavlněný klínek.

+ další
55284
Dámské plavkové kalhotky Naturana 244 tmavě modré
350 Kč

Výrobce: Naturana| Dámské plavkové kalhotky značky Naturana 72244 v tmavě modré barvě. Plavkové kalhotky jsou klasického střihu.

+ další
57306
Podprsenka s kosticí Elbrina 2265 smetanová
690 Kč

Podprsenka s kosticí| Výrobce: After Eden| Dámská podprsenka ve smetanové barvě. Dámská podprsenka je s kosticí. Podprsenka má řasení a krajku. Velmi oblíbený střih.

+ další
51912
Plavková podprsenka Triola 82241 modrá
Český výrobek
1 290 Kč

Plavková podprsenka vyztužená s kosticí| Výrobce: Triola| Plavková podprsenka ve střihu T-Fit vám díky trojdílnému koši vykouzlí opravdu půvabný tvar poprsí. Dodatečnou oporu vám poskytnou všité kostice a praktická variabilní ramínka, která můžete zavázat za krkem, nebo zapnout křížem. Plavková podprsenka je v různých barevných tonech převážně modrých. Plavková podprsenka má posunovací ramínka. Zapínání je kovové.

+ další
60551
Flanelové pánské pyžamo Jirka kostka modré
Český výrobek
1 050 Kč

Výrobce: Luiz| Pánské flanelové pyžamo Jirka na propínání v jednoduchém zpracování. Pyžamo je s dlouhým rukávem i nohavicí. Kabátek je s rozhalenkou a kapsami na hrudníku a v délce, kalhoty v pase do široké gumy, která se dá v případě potřeby vyměnit. Pánské flanelové pyžamo má modrozelený kostkovaný vzor.

+ další
56299
Pyžamo dětské Cornette 61 Wow světle zelené
450 Kč

Výrobce: Cornette| Krátké dívčí pyžamo značky Cornette ve světle zelené barvě. Pyžamo je vyrobené z vysoce kvalitní, velmi pěkné a měkké bavlny. Tričko s krátkými rukávy a ramenními rozparky. Přední strana zdobená barevným nápisem WOW. Vzorované kraťasy.

+ další
51305
Podprsenka Naturana 5063 černá zmenšovací
699 Kč

Výrobce: Naturana| Dámská zmenšující podprsenka Naturana 5063 bez kostice, v černé barvě. Podprsenka je vhodná pro větší prsa. Má vyšší střed i boky, širší ramínka. Košíčky jsou tepelně formované bez vyztužení. Podprsenka je vyrobena z kvalitního saténového materiálu. Dokonalý střih pro ženu, která má ráda funkční a jednoduše elegantní prádlo.

40320
Dámské zeštíhlující punčochové kalhoty Bodyform tělové
Český výrobek
259 Kč

Výrobce: Elite| Dámské zeštíhlující punčochové kalhoty Bodyform v tělové barvě. Punčochy jsou vysoce elastické. Díky speciálně vyvinuté originální konstrukci sedové části Vám dodají štíhlé křivky. Punčochové kalhoty Bodyform zaručí ploché bříško, pozvednou zadeček, zeštíhlí boky a stehna.

+ další
8873
Dámská krátká noční košile Prako 1003 světle modrá
Český výrobek
650 Kč

Výrobce: Prako| Dámská krátká noční košile značky Prako ve světle modré barvě. Noční košile má krátké rukávy a ozdobnou aplikaci. Noční košile je z velice oblíbeného a příjemného materiálu. Velmi hezké a jemné provedení.

+ další
54540
Podprsenka bezešvá After Eden Spacer 2295 černá
790 Kč

Bezešvá vyztužená s kosticí| Výrobce: After Eden| Podprsenka v černé barvě značky After Eden. Bezešvá vyztužená s kosticí. Podprsenka velmi dobře sedí. Podprsenka má na horním košíčku ozdobu.

+ další
48220
Pánská noční košile Rozárka P30 motorka modrá
Český výrobek
790 Kč

Výrobce: Rozárka| Košile noční pánská značky Rozárka v modré barvě. Noční košile má krátký rukáv. Pánská noční košile je s výstřihem do V. Noční košile má digitální tisk modrých motorek. Ke košili je dodávána čepička s bambulkou.

+ další
59741
Plavky pánské Cornette 09 modré
350 Kč

Výrobce: Cornette| Pánské plavky značky Cornette v modré barvě. Plavky jsou boxerkového střihu. Plavky jsou modré a po stranách mají barevné pruhy.

+ další
50823
Dívčí pyžamo krátké Panda růžové
390 Kč

Výrobce: Disney| Dětské dívčí pyžamo značky Disney v růžové barvě. Pyžamo má krátký rukáv a krátké nohavice. Tričko pyžama má kulatý výstřih a je na něm obrázek. Na tričku jsou pandy v různých polohách. Na nohavici je obrázek pandy.

+ další
55848