Podprsenka zmenšovací sportovní Naturana 5632 bílá

4 hodnocení
Sportovní zmenšovací podprsenka bez kostic| Výrobce: Naturana| Pohodlná dámská tvarovaná podprsenka v bílé barvě vhodná nejen pro sport z kolekce Solutions.Podprsenka je hladká se zmenšujícím účinkem pro větší či povadlejší poprsí. Podprsenka Naturana má boční díl, který perfektně drží povadlé podpaží.
Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
849 Kč
Podprsenka zmenšovací sportovní Naturana 5632 bílá
4 hodnocení
5,0 4 hodnocení
Sportovní zmenšovací podprsenka bez kostic

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Podprsenky
Materiálové složení: 86% Polyamid, 14% Elastan

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Dámské termo ponožky silné Tery tmavě modré
154 Kč

Výrobce: Boma| Dámské velmi silné froté ponožky Tery v tmavě modré barvě. Počesané, ohrnuté, na jedné ponožce je kovový štítek.

+ další
52930
Kalhotky dámské Andrie PS 2899 tělové
165 Kč

Výrobce: Andrie| Dámské kalhotky značky Andrie vzor PS 2899 v tělové barvě. Kvalitní vyšší kalhotky z velmi oblíbeného a kvalitního materiálu. Dámské kalhotky jsou klasického a velmi oblíbeného střihu.

+ další
59278
Dámská krátká noční košile Prako 3048 světle zelená
Český výrobek
790 Kč

Výrobce: Prako| Dámská noční košile ve světle zelené barvě. Noční košile má krátký rukáv. Noční košile má výstřih do V který lemuje krásná krajková vsadka v tmavším odstínu. Noční košile je delší a má délku pod kolena.

+ další
57970
Podprsenka Cybele bezešvá 170015 modrá
590 Kč
750 Kč (–21 %)

Bezešvá vyztužená s kosticí| Výrobce: Cybele| Dámská bezešvá podprsenka Cybele v modré barvě. Vyztužená podprsenka s kosticemi. Podprsenka má bezešvý košíček a na stranách je lemovaná krajkou. Mezi košíčky je malinkatá kovová ozdoba. Velmi pěkné provedení.

50710
Overal na spaní s čepičkou dlouhý Rozárka P61 oranžový (Barva oranžová, Velikost M)
Český výrobek
1 090 Kč

Výrobce: Rozárka| Unisex overal na spaní značky Rozárka s čepičkou. Overal je v oranžové barvě s proužky. Overal má dlouháv rukáv, dlouhé nohavice, kulatý výstřih a rozepínání na knoflíky. K overalu je dodávána čepička s bambulkou.

+ další
22940
Dívčí noční košile s krátkým rukávem Panda lososová
220 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Dívčí noční košile s krátkým rukávem Panda v lososové barvě. Noční košile je ve světlé barvě s obrázkem pandy s hrníčkem.

+ další
60900
Flanelová noční košile Ivana světle růžová
Český výrobek
699 Kč

Výrobce: Luiz| Flanelová noční košile pro dámy, které hledají pohodlí a teplo. Dlouhá košile s řasením přes prsa, jemným kulatým límečkem a několik knoflíků pro komfortnější oblékání. 100% bavlněné látky, jsou určeny pro dámy, které dávají přednost jedinečnosti, ocení kvalitní zpracování a jdou cestou vlastního stylu. Vyzkoušejte kvalitu, kterou si oblíbíte. Fialové a růžové květy na bílém podkladu. Světlé barvy jsou mladistvé, vyvolávají svěží a čistý dojem.  

+ další
56785
Noční košile krátká Calvi 046 šedá
450 Kč

Výrobce: Calvi|Dámská dlouhá noční košile s krátkým rukávem. Dámská košile je v šedé barvě a má drobný vzor. Košile má légu na propínání s pěti knoflíčky. 

+ další
60830
Podprsenka bezešvá After Eden Spacer 6020 lososová
590 Kč
790 Kč (–25 %)

Bezešvá vyztužená s kosticí| Výrobce: After Eden| Podprsenka značky After Eden Spacer v lososové barvě. Podprsenka je zakončena výšivkou, která dělá luxusní vzhled.

+ další
49115
Pánská noční košile s krátkým rukávem Tenisky vínová
379 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Pánská noční košile s krátkým rukávem Tenisky ve vínové barvě. Pánská noční košile pro milovníky pohodlí má na hrudi velký obrázek městských tenisek s nápisem Street authentic urban originals. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Košile je vhodná i na denní nošení.

+ další
55339
Podprsenka sportovní Naturana 5021 bez kostic černá
649 Kč

ortovní podprsenka bez kostice| Výrobce: Naturana| Sportovní podprsenka značky Naturana 5021 v černé barvě. Dobře padnoucí, funkční podprsenka s dvojitým košíčkem bez kostice a síťkovou vsadkou v podpaždí. Velmi příjemná a pohodlná na nošení.

+ další
40213
Podprsenka Krisline Fortuna Brassiere bílá
1 150 Kč

Vyztužená podprsenka bezešvá| Výrobce: Krisline| Dámská podprsenka značky Krisline v bílé barvě. Dámská hodně vyztužená podprsenka bezešvá s hladkým košíčkem. Podprsenka má mezi košíčky krajku. Podprsenka má nízký střed. Podprsenka má odepínací ramínka.

+ další
57780
Podprsenka Barley 6449 tělová
Český výrobek
610 Kč

Výrobce: Barley| Podprsenka značky Barley v euro barvě - tělová barva. Podprsenka s krajkovým sedlem a dekoltem polovyztužená. Krajka je protažená do ramínek a zdobí i začátek zádíček. Spodní díl košíčku je z hladkého materiálu a je vyztužen molitanovým podložením. Výztuž spodního dílu košíčku mírně zvýrazní Váš dekolt. Velmi oblíbená, pohodlný a elegantní střih podprsenky s kosticí.

+ další
55622
Podprsenka Barley 64371 bílá
Český výrobek
730 Kč

evyztužená podprsenka s kosticí| Výrobce: Barley| Podprsenka s kosticí značky Barley v bílé barvě. Jeden z nejoblíbenějších střihů. Podprsenka má vyšší střed optimální pro velká prsa, ramínka jsou obšitá, aby se zabránilo zařezávání do ramen. Košíček se skládá ze tří dílů, aby se perfektně přizpůsobil, přičemž díl, který kopíruje dekolt je z proužkovaného žakáru. Střed zdobí mašlička.

47928
Plavková podprsenka Triola 88214 modrá
Český výrobek
790 Kč
1 199 Kč (–34 %)

Výrobce: Triola| Plavková podprsenka značky Triola 88214 v modré barvě. Plavková podprsenka s květinovým potiskem je inspirovaná našim bestsellerem ve střihu Perfect Fit! Má bezešvé, tence vyztužené koše s řasením, které schovají i jemnou asymetrii prsou. Ramínka jsou délkově nastavitelná a vzadu odepínací. Dají se zavázat za krk nebo zapnout do kříže.

+ další
55182
Pyžamo dívčí Cornette 93 Plameňáci žluté
570 Kč

Výrobce: Cornette| Dívčí pyžamo značky Cornette ve žluté barvě. Pyžamo má krátký rukáv, kulatý výstřih. Holčičí pyžamo má na tričku obrázek s plameňáky a kraťasy jsou tmavé s celopotiskem plameňáků.

+ další
58144