Flanelová pánská noční košile Darka F1 pruhovaná červená

8 hodnocení
Výrobce: Darka| Flanelová pánská noční košile značky Darka. Noční košile má dlouhý rukáv a rozepínání na tři knoflíky. Noční košile je pruhovaná. Proužky má v červenobílohnědé barvě.

Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
750 Kč
Flanelová pánská noční košile Darka F1 pruhovaná červená
8 hodnocení
Flanelová pánská noční košile Darka F1 pruhovaná červená
Český výrobek
4,3 8 hodnocení
Česká výroba.

velikost výrobkuMLXLXXL3XL
šířka přes hrudník (cm)116124132138150
délka košile (cm)120120120125125

Doplňkové parametry

Kategorie: Noční košile dlouhé
Materiálové složení: 100% Bavlna flanel

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Dámský župan 2304 růžový
1 290 Kč

Dlouhý slabý župan| Výrobce: L & L| Dlouhý dámský župan se šálovým límcem v krásné jemné růžové barvě. Dámský župan má růžové saténové ozdobné lemy. Tkanina je příjemně měkká a hebká na dotek. Rukávy jsou rovněž dlouhé, vázání kolem pasu je praktické a po stranách jsou umístěné i kapsy.

+ další
60613
Kalhotky vyšší dámské Andrie PS 2842 bílé
199 Kč

Výrobce: Andrie| Dámské vyšší kalhotky značky Andrie vzor PS 2842 v bílé barvě. Kvalitní vyšší kalhotky z velmi oblíbeného a kvalitního materiálu. Kalhotky mají po stranách krajkovou vsadku.

+ další
55315
Pánské termoprádlo Pleas 001 - spodky
Český výrobek
530 Kč

Výrobce: Pleas| Pánské termoprádlo a funkční prádlo značky Pleas, termospodky. Prádlo vhodné k celoročnímu použití jako základní, případně druhá vrstva oblečení pro aktivní i rekreační sportovce a pro různé typy sportů.

+ další
24581
Pánská noční košile krátká Rozárka P321 Jsem tvůj brouk brouk modrá
Český výrobek
670 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánská noční košile značky Rozárka v modré barvě. Noční košile má výstřih do V a krátký rukáv. Košile je zdobena obrázkem auta a nápisem Jsem tvůj brouk. Ke košili je dodávána i čepička s bambulkou.

+ další
52043
Pánské pyžamo dlouhé Rozárka P20 motorka modré
Český výrobek
830 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánské dlouhé pyžamo značky Rozárka v modré barvě. Pyžamo má dlouhý rukáv a nohavice s výstřihem do V. Triko pyžama je v modré barvě s černými motorkami. Tisk je digitální a kvalitní. Pyžamové kalhoty jsou v černé barvě.

+ další
59803
Pyžamo dámské Cornette 655 růžové auto
590 Kč
750 Kč (–21 %)

Výrobce: Cornette| Dámské pyžamo značky Cornette v růžové barvě. Pyžamo má dlouhý rukáv, kulatý výstřih. Na pyžamu je obrázek auta. Kalhoty mají dlouhé nohavice zdobené kostkovaným vzorem.

+ další
43921
Klučičí dlouhé pyžamo Cars modré
350 Kč

Výrobce: Disney| Klučičí pyžamo z pohádky Cars značky Disney v modré barvě. Pyžamo má dlouhý rukáv a dlouhé nohavice. Tričko pyžama má kulatý výstřih a je na něm obrázek aut.

+ další
34016
Kabátek samostatný C4 k pyžamu dlouhý rukáv světle modrý
Český výrobek
480 Kč

Výrobce: Rozárka| Samostatný kabátek k pyžamu značky Rozárka ve světle modré barvě. Triko pyžama má dlouhý rukáv, výstřih do V. Triko má jeans vzor. Velmi pěkné provedení.

+ další
42533
Noční košile dětská Cornette 549 makronka žlutá
320 Kč

Výrobce: Cornette| Dětská noční košile značky Cornette ve žluté barvě. Košile má dlouhý rukáv a kulatý výstřih. Vpředu je zdobená obrázkem makronek.

+ další
44079
Dámská noční košile dlouhá Pleas 671 bílá
Český výrobek
599 Kč

Výrobce: Pleas| Dámská noční košile s dlouhým rukávem od firmy Pleas. Noční košile má dlouhý rukáv a je klasického střihu. Noční košile má výstřih do V který je červeně lemován. Dámská noční košile je v bílé barvě a má černé tečky.

+ další
59786
Overal dlouhý s čepičkou Rozárka P61 modrý (Barva Modrá, Velikost S)
Český výrobek
1 090 Kč

Výrobce: Rozárka| Unisex overal na spaní s čepičkou s proužky v modré barvě. Overal má dlouhý rukáv, dlouhé nohavice, kulatý výstřih a rozepínání na knoflíky. K overalu je dodávána čepička s bambulkou.

+ další
21413
Overal na spaní s čepičkou krátký Rozárka P50 pruhy oranžový (Barva oranžová, Velikost 4XL)
Český výrobek
830 Kč

Výrobce: Rozárka| Unisex overal na spaní značky Rozárka s čepičkou v oranžové barvě s proužky. Overal má krátký rukáv, krátké nohavice, kulatý výstřih a rozepínání na knoflíky. K overalu je dodávána čepička s bambulkou.

+ další
23050
Dámská noční košile Donna Klarisa červená
799 Kč

Výrobce: Donna| Dámská noční košile Klarisa v červené barvě. Noční košile s krátkým rukávem a krajkou. Noční košile má délku nad kolena. Noční košile je prostřižená pod prsy. Krásná viskózová košilka, která nechá vyniknout ženské přednosti. Pod ňadry je mírně utažená, aby mohl dekolt lépe vyniknout. Krátké rukávky jsou krajkové, ta vyniká i přímo v dekoltu. Délka nad kolena je akorát a sexy. lichotících ženské postavě.

+ další
58988
Dětský overal s čepičkou Rozárka M121 Jsem tvůj brouk šedá
Český výrobek
590 Kč

Výrobce: Rozárka| Dětský overal na spaní s čepičkou značky Rozárka v šedé barvě. Overal má dlouhý rukáv, dlouhé nohavice, kulatý výstřih a rozepínání na knoflíky. Na overalu je obrázek auta a nápis Jsem tvůj brouk.

+ další
52119
Dámské pyžamo krátké Donna Be Happy modré
799 Kč

Výrobce: Donna| Dámské krátké pyžamo od firmy Donna. Pyžamo je v modré barvě. Tričko s výstřihem do V je světle modré s nápisem Be Happy a kraťasy jsou v tmavě modré.

+ další
60008
Pyžamo dívčí Cornette 155 Ovečka černé
540 Kč

Výrobce: Cornette| Dívčí pyžamo značky Cornette v černé barvě. Dívčí pyžamo má černé tričko s obrázkem ovečky a třpytivým nápisem a měsícem. Kalhotky jsou růžové s obrázky oveček. Tričko i kalhoty jsou ukončené do manžet.

58930