Pánské pyžamové kalhoty Pavel azurové

6 hodnocení
Výrobce: Vienetta Secret| Pánské pyžamové kalhoty Pavel v azurové barvě. Pánské dlouhé pyžamové kalhoty se šňůrkou na stažení v pase jsou potištěny příjemným károvým motivem na tmavém podkladu. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Pánské kalhoty mají kapsy.
Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
360 Kč
Pánské pyžamové kalhoty Pavel azurové
6 hodnocení
4,3 6 hodnocení
#N/A

Doplňkové parametry

Kategorie: Pyžama samostatně
Materiálové složení: 100% Bavlna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Pánská noční košile krátká Rozárka P324 Medvídek modrá
Český výrobek
790 Kč

Výrobce: RozárkaPánská noční košile značky Rozárka v modré barvě. Noční košile má výstřih do V a krátký rukáv. Košile je zdobena obrázkem medvěda v posteli a textem Asi ti usnu. Ke košili je dodávána čepička s bambulkou.

+ další
9192/MOD2
Kalhotky dámské Andrie PS 2752 tělové
239 Kč

Výrobce: Andrie| Dámské kalhotky značky Andrie vzor PS 2752 v tělové barvě. Kvalitní vyšší kalhotky z velmi oblíbeného a kvalitního materiálu. Kalhotky jsou vyšší a na nohavičkách jsou olemované krajkou.

+ další
59478
Samostatný kabátek C3 k pyžamu krátký rukáv
Český výrobek
495 Kč

Výrobce: Rozárka| Samostatný kabátek k pyžamu značky Rozárka v tmavě modré barvě. Triko pyžama má krátký rukáv, výstřih do V. Triko pyžama je zdobené kostkovaným vzorem v tmavě modré barvě.

+ další
59425
Podprsenka Naturana zmenšovací 5063 zelená
699 Kč

Výrobce: Naturana| Dámská zmenšující podprsenka Naturana 5063 bez kostice. Podprsenka je vhodná pro větší prsa. Má vyšší střed i boky, širší ramínka. Košíčky jsou tepelně formované bez vyztužení. Podprsenka je vyrobena z kvalitního saténového materiálu. Dokonalý střih pro ženu, která má ráda funkční a jednoduše elegantní prádlo.

+ další
54722
Pánská noční košile dlouhá Rozárka P423 Jelen Jsem stále v říji zelená
Český výrobek
790 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánská noční košile P423 značky Rozárka v tmavě zelené barvě. Noční košile má výstřih do V. Na noční košili je obrázek Jelena s nápisem Jsem stále v říji. K noční košili je dodávána čepička.

+ další
58799
Pánská noční košile dlouhá Rozárka P422 ryba zelená
Český výrobek
695 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánská noční košile značky Rozárka v zelené barvě. Noční košile má výstřih do V a dlouhý rukáv. Košile je zdobena obrázkem rybáře. Ke košili je dodávána i čepička s bambulkou.

+ další
51960
Pánské plavky Naturana 72876 černé
450 Kč

Výrobce: Naturana| Pánské plavky značky Naturana 72876 v černé barvě. Pánské klasické slipové plavky jsou v černé barvě a mají zelené vsadku.

+ další
57959
Pyžamo dámské Cornette 189 Valentýn Smajlíci černé
599 Kč

Výrobce: Cornette| Dámské pyžamo značky Cornette v černé barvě. Dámské pyžamo vyrobené z vysoce kvalitní bavlny. Černé tričko s krátkými rukávy, barevným potiskem ve výšce hrudníku, půlkruhovým výstřihem. Sada obsahuje volné barevné kraťasy se srdíčky a emotikony.

+ další
53694
Francouzské kalhotky Ewana 070 bílé
220 Kč

Výrobce: Ewana| Dámské hladké kalhotky francouzského střihu Ewana 070 v bílé barvě. Kalhotky mají vpředu vsazené krajkové průhledy. Vnitřní část rozkroku kalhotek je podšita bavlněnou látkou.

+ další
38115
Podprsenka nevyztužená s kosticí 8K15 bílá
Český výrobek
490 Kč

Výrobce: Body Wear| Nevyztužená podprsenka s kosticí od firmy Body Wear. Podprsenka je vyrobena z elastického materiálu, se vzorem kytiček a nebo puntíky. Velmi dobře sedí.

+ další
24146
Pánské pyžamové šortky Michal tmavě modré
279 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Pánské pyžamové šortky Michal v tmavě modré barvě. Pánské pyžamo šortky v károvaném provedení. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Pyžamo je vhodné na denní nošení. Pánské šortky jsou v tmavě modré barvě s azurovou kostkou.

+ další
59239
Dámská noční košile Donna Greta  modrá
949 Kč

Výrobce: Donna| Dámská noční košile od firmy Donna. Noční košile je v modré barvě a má barevnou krajku. Noční košile má krátký rukáv a délku košile nad kolena. Noční košile je prostřižená pod prsy, které díky tomu dobře drží.

+ další
59466
Samostatné dámské kalhoty Cornette měsíc 26 modré
489 Kč

Výrobce: Cornette| Pohodlné dámské spací kalhoty značky Cornette v modré barvě. Kalhoty jsou vyrobené z vysoce kvalitní vzorované bavlny. V pase guma s bavlněnými okraji. Kapsy ve výšce boků. Dámské kalhoty mají vzor s měsíci.

+ další
54744
Noční košile Donna Sarah plus černá
750 Kč

Výrobce: Donna| Dámská noční košile Donna Sarah plus v černé barvě. Noční košile pro ženy s plnějšími tvary z vysoce kvalitní viskózové tkaniny. Košile má široká nastavitelná ramínka. Noční košile je v nadměrných velikostech.

+ další
50900
Pánská noční košile Darka P30 kostka modrá
Český výrobek
650 Kč

Výrobce: Darka| Košile noční pánská značky Darka v modré barvě. Noční košile má krátký rukáv. Pánská noční košile je s výstřihem do V. Noční košile má kostkovaný vzor.

+ další
40854
Overal na spaní s čepičkou krátký Rozárka P50 pruhy zelený (Barva Zelená, Velikost 3XL)
Český výrobek
830 Kč

Výrobce: Rozárka| Unisex overal na spaní s čepičkou v zelené barvě s proužky. Overal má krátký rukáv, krátké nohavice, kulatý výstřih a rozepínání na knoflíky. K overalu je dodávána čepička s bambulkou.

+ další
18938