Dámská noční košile s dlouhým rukávem Kopretiny šedá

6 hodnocení
Výrobce: Vienetta Secret| Dámská noční košile s dlouhým rukávem Kopretiny v šedé barvě. Hezká noční košile s dlouhým rukávem v decentních barvách má na hrudi srdce z kopretin. Srdce doplňuje nápis The Bouquet is mine. Rukávy jsou puntíkované. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek .Košile je vhodná i na denní nošení.
Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
360 Kč
Dámská noční košile s dlouhým rukávem Kopretiny šedá
6 hodnocení
5,0 6 hodnocení


 SMLXLXXL
Obvod hrudníku96100105108112
Délka košile9193949595

Doplňkové parametry

Kategorie: Noční košile dlouhý rukáv
Materiálové složení: 70% Bavlna, 30% Polyester

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Podprsenka Barley 64121 bílá
Český výrobek
650 Kč

odprsenka s kosticí| Výrobce: Barley| Podprsenka s kosticí značky Barley v bílé barvě. Podprsenka má vyšší střed ideální pro velká prsa, ramínka širší, obšitá paspulkou, aby se nezařezávaly do ramen. Košíček se skládá ze tří dílů, aby se perfektně přizpůsobil. Spodní dva díly jsou pošité. Díl, který kopíruje dekolt je z elastické krajky. Ramínka jsou obšitá, měkčená. Střed podprsenky zdobí mašlička.

+ další
55449
Mateřská kojící bílá podprsenka Naturana 5091
580 Kč

Výrobce: Naturana| Kojící mateřská podprsenka Naturana 5091 bez kostic. Podprsenka má bezešvé a hladké košíčky, které jsou podloženy bavlnou pro příjemný pocit. Podprsenka je vpředu pod košíčky zdobená krajkou.

+ další
16779
Dámské jednodílné plavky Naturana 73234 modré
790 Kč
990 Kč (–20 %)

Výrobce: Naturana| Dámské jednodílné plavky značky Naturana v modré barvě. Dámské plavky jsou modré a mají bílé ornamenty. Plavky mají posunovací ramínka.

+ další
51014
Pánské samostatné kraťasy C1 Rozárka šedé grafit
Český výrobek
270 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánské samostatné pyžamové kalhoty značky Rozárka v tmavě šedé grafitové barvě. Kalhoty mají krátké nohavice. Kalhoty jsou v pase do gumy a nemají kapsy.

+ další
29237
Dámské punčochy Sylva
Český výrobek
219 Kč

Výrobce: Elite| Dámské samonosné punčochy s krajkovým lemem. samodržící punčochy jsou ukončeny krajkovým lemem se silikonovými proužky.

+ další
909
Podprsenka bezešvá Triola 29665 bílá
Český výrobek
1 399 Kč

Podprsenka bezešvá vyztužená s kosticí| Výrobce: Triola| Oblíbená bezešvá podprsenka s hladkými koši a nižším středem poskytne ňadrům skvělou oporu a nechá je vyniknout v hlubokém výstřihu. Střih Sensual-Fit je ideální pro malé a střední velikosti. Komfortně zafixuje poprsí v požadované výšce na středu hrudi s dodatečnou podporou všitých kostic. Koše podprsenky jsou tvořeny jemným potahem Ultrafine a vyplněny odolnou, prodyšnou pěnou. Po obvodu je podprsenka zdobena efektní elastickou krajkou. Příjemná ramínka také zdobí ladící krajková aplikace.

+ další
58028
Dámská dlouhá noční košile s krátkým rukávem Rose šedá
409 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Dámská noční košile s krátkým rukávem Rose ve světle šedé barvě. Dámská noční košilka klasického střihu s délkou pod kolena je potištěna motivem růžiček. Výstřih, rukávy a spodní lem košile je ozdoben žlábkováním a zároveň i výraznějším lemováním. Ve véčkovém výstřihu je malá mašlička.

+ další
57099
Noční košile dámská Cornette 236 Kytky růžová
570 Kč

Výrobce: Cornette| Dámská noční košile značky Cornette v růžové barvě. Košile má krátký rukáv, kulatý výstřih. Noční košile je v růžové barvě a má na hrudi obrázek květin. Délka košile je cca nad kolena.

+ další
60807
Dámský hřejivý župan Alta fialový
Český výrobek
1 590 Kč

Dlouhý župan TOP - nejsilnější a nejteplejší| Výrobce: Vestis| Nejteplejší župan v nabídce se šálovým límcem Alta ve fialové barvě. Hřejivý župan se šálovým límcem, nakládané kapsy, lem kapes, manžety a límec jsou v kontrastním vzhledu povrchu. Župan je v klasické délce. Velmi teplý materiál s jemným hedvábně hebkým vlasem, vnitřní strana „ovečka“. Alta vás zahřeje i za polárním kruhem. Vnitřní strana je nádherně hebká sherpa - beránek a vnější strana je jemný dlouhovlasý wellsoft. Materiál má úžasně jemný omak, velký objem a je velmi hřejivý. Unisex pohodlný střih v klasické délce má velký...

+ další
56675
Boxerky pánské Cornette 66 vánoční tučňák červené
309 Kč

Výrobce: Cornette| Pánské boxerky značky Cornette v červené barvě. Pánské klasické boxerky jsou červené a mají obrázek vánočního tučňáka se stromečkem.

+ další
59377
Slipy pánské modalové Andrie PS 3548 vínové
175 Kč

Výrobce: Andrie| Pánské slipy modalové Andrie PS 3548 ve vínové barvě. Slipy se zakrytou měkkou elastickou gumou v pase jsou vyrobeny z elastické směsi bavlny a přírodního vlákna modal. Tkanina je krásně měkká a jemná, což přispívá k vysokému komfortu a pohodlí při nošení. Slipy jsou ve vínové barvě a mají barevný vzor.

+ další
59615
Podprsenka Barley 64371 bílá
Český výrobek
730 Kč

evyztužená podprsenka s kosticí| Výrobce: Barley| Podprsenka s kosticí značky Barley v bílé barvě. Jeden z nejoblíbenějších střihů. Podprsenka má vyšší střed optimální pro velká prsa, ramínka jsou obšitá, aby se zabránilo zařezávání do ramen. Košíček se skládá ze tří dílů, aby se perfektně přizpůsobil, přičemž díl, který kopíruje dekolt je z proužkovaného žakáru. Střed zdobí mašlička.

47928
Noční košile dámská či plážové šaty Luna 168 šedá
590 Kč

Výrobce: Luna| Dámská noční košile či plážové šaty značky Luna s šedo-růžovým vzorem. Košile či šaty mají široká ramínka a kulatý výstřih. Délka je ke kolenům. Velmi hezké provedení.

+ další
54436
Pyžamo dámské Cornette 316 Ptáčci modré
950 Kč

Výrobce: Cornette| Dámské pyžamo značky Cornette ve světle modré barvě. Triko pyžama je ve světle modré barvě na hrudi s barevným obrázkem. Kalhoty jsou dlouhé a rovné. Kalhoty jsou tmavě modré s barevným celopotiskem.

+ další
58897
Pánská noční košile dlouhá Rozárka P422 ryba zelená
Český výrobek
695 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánská noční košile značky Rozárka v zelené barvě. Noční košile má výstřih do V a dlouhý rukáv. Košile je zdobena obrázkem rybáře. Ke košili je dodávána i čepička s bambulkou.

+ další
51961
Podprsenka After Eden 009 černá
750 Kč

Výrobce: After Eden| Podprsenka v černé barvě. Vyztužená podprsenka v černé barvě. Podprsenka je bezešvá s kosticí. Podprsenka má po boku krajku.

+ další
56194