Dámská noční košile mateřská Malý zajíc světle růžová

4 hodnocení
Noční košile mateřská kojící| Výrobce: Vienetta Secret| Dámská bavlněná mateřská noční košile s krátkým rukávem Malý zajíc ve světle růžové barvě. Noční košili zdobí potisk malého zajíčka. Košile je určená ke kojení, v oblasti prsou má otvory ke kojení s elastickou krajkou. Mateřská košile je díky volnějšímu střihu vhodná i v těhotenství a do porodnice.
Barva
Velikost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Dostupnost SKLADEM
340 Kč
Dámská noční košile mateřská Malý zajíc světle růžová
4 hodnocení
5,0 4 hodnocení
Bavlněný materiál je poddajný a jemný na dotek. Materiály použité u tohoto výrobku jsou certifikovány, dosáhly nejvyšší možné kvality.

Pokyny pro údržbu:
- lze prát v pračce při teplotě do 30°
- nesušit v sušičce
- žehlit z rubu do 110°
- nepoužívat bělící prostředky
Noční košile mateřská kojící

 SMLXLXXL
Obvod hrudníku (cm)96100106112116
Délka košile (cm)9192929294

Doplňkové parametry

Kategorie: Noční košile mateřské
Materiálové složení: 100% Bavlna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

Pánské sportovní ponožky Josef
89 Kč

Výrobce: Boma| Velmi oblíbené klasické sportovní ponožky. Speciální ponožky pro sportovní aktivity. Ponožky jsou v barevném mixu.

+ další
7512
Pyžamo pánské Cornette 143 Chameleon tmavě modré
850 Kč

Výrobce: Cornette| Pánské pyžamo značky Cornette v tmavě modré barvě. Pyžamo má krátký rukáv, kulatý výstřih. Pyžamo má triko s krátkým rukávem a malým obrázkem chameleona. Kraťasy jsou z celopotisku s barevnými obrázky s chameleony.

+ další
60469
Podprsenka Naturana zmenšovací 5063 bílá
699 Kč

Výrobce: Naturana| Dámská zmenšující podprsenka Naturana 5063 bez kostice v bílé barvě. Podprsenka je vhodná pro větší prsa. Má vyšší střed i boky, širší ramínka. Košíčky jsou tepelně formované bez vyztužení. Podprsenka je vyrobena z kvalitního saténového materiálu. Dokonalý střih pro ženu, která má ráda funkční a jednoduše elegantní prádlo.

+ další
40313
Dámské pyžamo dlouhé Charm světle šedé
529 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Dámské pyžamo dlouhé Attitude pure Charm ve světle šedé barvě. Dámské pyžamo se skládá z trička s dlouhým rukávem a dlouhých kalhot. Výrazné tričko je potištěno dámskými obličeji na bílém podkladu. Tričko vhodně doplňují jednobarevné černé nohavice s velkým nápisem Attitude pure. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Pyžamo je vhodné na denní nošení.

+ další
56856
Pánské pyžamo krátké Rozárka P121 Jsem tvůj brouk šedé
Český výrobek
570 Kč

Výrobce: Rozárka| Pánské krátké pyžamo značky Rozárka v melanž barvě. Tričko pyžama má krátký rukáv a výstřih do V. Na triku je obrázek auta a nápis Jsem tvůj brouk.

+ další
52080
Dámská noční košile dlouhá Prako 5038 petrolejová
Český výrobek
899 Kč

Výrobce: Prako| Dámská noční košile od firmy Prako. Dlouhá dámská noční košile je z velmi příjemného a jemného materiálu. Noční košile je v krásné petrolejové barvě s dlouhým rukávem a zajímavou krajkovou vsadkou. Noční košile má délku cca 125 cm.

+ další
59640
Podprsenka vyztužená bezešvá Naturana  7457 černá
790 Kč

Vyztužená bezešvá podprsenka s kosticí| Výrobce: Naturana| Vyztužená bezešvá podprsenka s kosticemi s krásně tvarovaným okrajem košíčků v dekoltu. Zdobení krajkou a dekorativní ramínka dodávají podprsence na eleganci a luxusu. Velmi pohodlná a dobře padnoucí podprsenka.

57108
Boxerky chlapecké Cornette 125 Soccer modré
199 Kč

Výrobce: Cornette| Chlapecké boxerky značky Cornette v modré barvě. Boxerky mají v pase měkkou gumu. Boxerky mají na straně obrázek.

+ další
60663
Podprsenka Triola 28762 červená
Český výrobek
699 Kč
950 Kč (–26 %)

Výrobce: Triola| Hladká, bezešvá, tence vyztužená podprsenka Triola v červené barvě. Podprsenka je vhodná pro TOP velikosti. Formuje dekolt, fixuje prsa na středu a drží jejich sexy kulatý tvar. Obvod je podložen funkčním úpletem, ramínka jsou komfortně široká a jejich šíře stoupá s velikostí košů a obvodu. V koších jsou přizpůsobivé FLEXI kostice. Na bocích košů a v obvodu je podprsenka zdobena luxusní krajkou.

+ další
44384
Podprsenka Barley 64151 černá
Český výrobek
690 Kč

nevyztužená podprsenka s kosticí| Výrobce: Barley| Nevyztužená podprsenka značky Barley v černé barvě. Podprsenka je s krajkovým sedlem a dekoltem. Velmi oblíbená, pohodlná a elegantní podprsenka s kosticí a příjemnou elastickou krajkou.

+ další
47898
Dámský župan Vestis Tampa 3551 nadměr rubínový
Český výrobek
1 850 Kč

Výrobce: Vestis| Dlouhý dámský župan české značky Vestis v rubínové barvě. Kombinace bavlněného froté na vnitřní straně a jemného mikrovlákna na velurové vnější straně. Župan má dlouhé rukávy, po stranách kapsy a pásek na stažení.

+ další
45103
Boxerky dětské Cornette 114 Dýně jeans
199 Kč

Výrobce: Cornette| Chlapecké boxerky značky Cornette v jeans barvě. Boxerky jsou zdobeny celopotiskem s dýněmi. Boxerky jsou klasického střihnu s měkkou gumou. Velmi pěkné provedení.

+ další
55840
Pyžamo chlapecké 593/128 traktor šedé
510 Kč

Výrobce: Cornette| Dětské pyžamo značky Cornette v šedé barvě. Klučičí pyžamo má dlouhý rukáv a dlouhou nohavici. Pyžamo má triko s dlouhým rukávem s obrázkem traktoru nakládajícího kaštany. Kalhoty jsou barevné s kaštany. Triko i kalhoty jsou ukončeny do nápletů.

+ další
58927
Pyžamo chlapecké dlouhé Calvi 723 hokej modré
390 Kč

Výrobce: Calvi| Chlapecké pyžamo od firmy Calvi. Klučičí pyžamo má modré triko s dlouhým rukávem s hokejistickým potiskem na předním díle. Kalhoty jsou v zelené barvě. Kalhoty jsou ukončeny do manžet.

+ další
58665
Dětský overal Kočky šedý
399 Kč

Výrobce: Vienetta Secret| Dětský overal Kočky.Celopropínací overal zaručuje pohodlné spaní, rukávy a nohavice jsou zakončeny elastickým lemem. Overal se pohledově skládá ze dvou polovin, jednobarevné, která je doplněna obrázkem roztomilé kočičky, druhá polovina je potištěna kočičkami v různých pozicích. Použitý materiál je jemný a poddajný na dotek. Pyžamo je vhodné i na denní nošení,obzvlášť v chladných dnech.

+ další
59006
Pánský župan Vestis Tampa 5852 modrý
Český výrobek
1 850 Kč

Výrobce: Vestis| Pánský dlouhý župan české značky Vestis v modré barvě. Dlouhý župan klasického střihu s šálovým límcem, velkými kapsami a se zavazováním na šňůrku. Materiál kombinuje vynikající užitné vlastnosti bavlny a mikrovlákna. Bavlna na vnitřní straně skvěle absorbuje, mikrovlákno dodává materiálu lehkost, objem a příjemný sametově hebký omak.

+ další
30242